Küfür Banı Hk. (7 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Kaan Yüksel
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kafirya

eos✨
Vatandaş
Yoo geldiğim dönemde partinin içi gayet şen şakraktı. Bugünler de laf söylediğiniz insanlarla gayet iyiydiniz :)
parti içi şen şakraktı arka planı yansıtmaya hiç bir zaman gerek duymadım, kendi problemlerimizi yansıtmamak içinde chatte takılmıyordum Mesut bey bilip bilmeden yaptığınız yorumlar komik oluyor :)

Y

yappız

Ziyaretçi
Ben hiçbir zaman Mustafa Denliyle küfürleştiğimizi inkar etmedim. Ama o ediyor. Ayrıca,öyle ailevi değerlere falan hakaret de değildi. Günlük sıradan ve hemen hemen ve hatta hepiniz sohbet ederken bile kullandığı bir cümle
Abimin adını ağzına alma lan hadsiz sen kimsin sadece abime etmeden küfür bana da bi dünya küfür ettin oyun genelinden tehditler salladın dc den bi dünya küfür ettin şimdi gelmiş diyon ki yönetimi baskı altına almamak için kendi hesabımla gelmedim yüzsüzdüm gelemedim diceksin korktum diceksin bu kadar istenmeyen bir adam daha görmedim mide bulandırıcısın

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Abimin adını ağzına alma lan hadsiz sen kimsin sadece abime etmeden küfür bana da bi dünya küfür ettin oyun genelinden tehditler salladın dc den bi dünya küfür ettin şimdi gelmiş diyon ki yönetimi baskı altına almamak için kendi hesabımla gelmedim yüzsüzdüm gelemedim diceksin korktum diceksin bu kadar istenmeyen bir adam daha görmedim mide bulandırıcısın
Haklısın kardeşim bu dediklerin aklımdan çıktığı için üzgünüm.

Ekli dosyalar

• IMG_2980.png
    IMG_2980.png
    1.2 MB · Görüntüleme: 49

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
İlgili oyuncu genel af zamanı dönmüş alıp açıkcası Yönetim olarak çok fazla bu durumla karşılaşmaktayız.
Genel af kapsamında tüm oyuncular yönetim tarafından affedilmiş olup;
"Kişilere karşı ağır küfür eden kişileri ise affetme şansımız olmasa da ilgili iletişimleri kurarak oyuna dönmenize yardımcı olacağımızı vaat ediyoruz." cümlesini af metninde geçirmiş olduğumuzu görüyoruz.
Afın amaçlarından birisi oyun içi oyuncu sayısını arttırmak, birlik beraberlik durumu yaratmaktır.
İlgili aftan tüm oyuncular yararlanmış olup; parti fark etmeksizin herkes dönmüştür.

Bu kapsama ilgili oyuncu da dahil olmuştur. Oyuncu ile ilgili oyun içi kanıt sayılacak ekran görüntüsü
1705756359928.png
Şeklindedir.

Bu konuşmalar af kapsamında olup Yappıza yapılan eylem bir ima olup, Cengiz'e edilen küfür ise ağır bir küfür değildir.
Elimizde sadece bu kanıtlar var iken ilgili kişi geri dönüşü dışında başka bir hüküm vermemiz mümkün değildir.

Eğer başka kanıtlar, bir kişiye karşı ağır hakaret gibi kanıtlar var ise tekrardan gönderilmesi gerek olduğunu hatırlatır, ilgili kişinin ban geçmişinde başka bir kanıtımız olmadığını bildiririz.

Ayrıca konu sahibi @Kaan Yüksel instagram üzerinden iletişime geçerse daha detaylı konusabiliriz.
Sorunlar, konular hallolur arkadaşlar. Bu kadar büyütmeyelim.

Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...