V
En büyükten sonra ne yazıyor okuyamadımEn büyük Beşiktaş Trabzonspora başarılar dilerim ( iç sesim )
Her iki takıma da başarılar hakeden kazansın.
(Centilmenlik gereği )
Hiç güleceğim yoktuEn büyükten sonra ne yazıyor okuyamadım
Büyük takımın taraftarı çok olur be reis elbette amacım kışkırtma tartışma değil seviyeli tartışma yapılabilir elbetteCihan baskanim. Size bi tavsiye. Forum kurallarını biliyorum. Toksik tartışmalara hiç girmedim girmem de. Lütfen siz de öyle yapın. Sırf taraftarı fazla diye büyük takım tuttuğunuzu sanmayın
Pendik 1 - 0 Beşiktaş yazıyorEn büyükten sonra ne yazıyor okuyamadım
Pendik 4-0 Beşiktaş yazıyorEn büyükten sonra ne yazıyor okuyamadım
Puhhajahahahahaja
Puhhajahahahahaja
Başkanım asla seviyesiz tartışmaya girmem, hele sizin gibi üsluplu bir başkanım ile, ne yazık ki bu tip atışmalar olacaktır. Karşıdan ne görürsem onu yapıyorum.Cihan baskanim. Size bi tavsiye. Forum kurallarını biliyorum. Toksik tartışmalara hiç girmedim girmem de. Lütfen siz de öyle yapın. Sırf taraftarı fazla diye büyük takım tuttuğunuzu sanmayın
Cihan Başkanım nasılsınızBaşkanım asla seviyesiz tartışmaya girmem, hele sizin gibi üsluplu bir başkanım ile, ne yazık ki bu tip atışmalar olacaktır. Karşıdan ne görürsem onu yapıyorum.
Şükür hamd olsun başkanım, sağlığınıza sıhhatinize duacıyım, sizler nasılsınız, keyifler nasıl görüşmeyeliCihan Başkanım nasılsınız