B
busr
Ziyaretçi
Hadi Sera göster hünerlerini bugün en büyük galatasaraylısın ❤Üzgünüm Mahmut beycim Galatasaray'a canı gönülden başarılar diliyorum
Hadi Sera göster hünerlerini bugün en büyük galatasaraylısın ❤Üzgünüm Mahmut beycim Galatasaray'a canı gönülden başarılar diliyorum
Bir gün herkes doğru yolu bulacakHadi Sera göster hünerlerini bugün en büyük galatasaraylısın ❤
Evet bir gün bulucak bugünlük sadece hskdhakdjakBir gün herkes doğru yolu bulacak
Tanrım aklımızdan geçeni biliyorsun. Neylersen güzel eylersinEvet bir gün bulucak bugünlük sadece hskdhakdjak
Yaparsın Sera mıYaparsan sen yaparsın Sera
Hadi Arif Efendi yaparsan sen yaparsınYaparsın Sera mı
Vaayy RenktaşımTrabzona başarılar diler misin rica etsem... Fenerbahçe tamam..
İstediğini açsın bundan sonra Galatasaray bu maçı söke söke alacak bu maç Wilfred Zaha nın maçı olacak.Sera Galatasaray için ivedilikle Ayrı Bir Konu Açmanı Bekliyorum
Güldürme Beni Arefeyi Gösterdik Bayramı Göstermeyizİstediğini açsın bundan sonra Galatasaray bu maçı söke söke alacak bu maç Wilfred Zaha nın maçı olacak.
Wilfred Zahaİstediğini açsın bundan sonra Galatasaray bu maçı söke söke alacak bu maç Wilfred Zaha nın maçı olacak.
Wilfred ZahaGüldürme Beni Arefeyi Gösterdik Bayramı Göstermeyiz
Size Arefeyi gösteririz bayramı Göstermeyiz bu sene de şampiyonuz rahat ol arkana yaslan izle ve görGüldürme Beni Arefeyi Gösterdik Bayramı Göstermeyiz
Bu şey değil mi play-of maçlarında Fenerbahçe şampiyon olduk diye sevinirken Galatasaray berabere kalıp avarajla şampiyon olması gibiSize Arefeyi gösteririz bayramı Göstermeyiz bu sene de şampiyonuz rahat ol arkana yaslan izle ve gör