40.Dönem Oyun Başkanına İthafen (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Hezârfen
  • Başlangıç tarihi
H

Hezârfen

Ziyaretçi
Herşeyden Önce;

Başkan Online 40.Dönem Başkanı Seçilen @Sado55 Başkanımı Tebrik Eder, Kendisine Görevinde Başarılar Dilerim..

Üzüldüğümü belirteceğim iki husus var;

*Milletvekili seçimlerinde ki katılımın gölgesinde kalan bir katılım..

* Emek veren son ana kadar çabalayan, Bana inanan güvenen herkesin ümidinin boşa çıkması...

Herşey için Teşekkürler, Birgün tekrar bu makam için mücadele imkanı gelir mi bilmem ben sıramı savdım artık, isteyen herkesin önünü açmak lazım 🙏 ☺️

Ömer0123

🏹Altınok 🏹
Yasaklı Üye
Vatandaş
@Sado55 başkanı tebrik eder yeni görevinde başarılar dilerim evet siyaset oyunu atışmalar olur ama kazananida tebrik etmesini biliriz tekrardan yeni görevinde başarılar diliyorum 👏🏻

S

Sera

Ziyaretçi
Emeğine sağlık ☺️ Sonuna kadar hak ettiğin bir makamdı. Ama ne yazık ki bu oyun da hak etmeyince kazanıyorsun. 1 oy uğruna kimsenin önünde eyilip mükülmediğin için canı gönülden tebrik ediyorum 5 saatte U dönüşü yapıp başkan olanlara inat iyi ki varsın. Efendiliğinle, samimiyetinle herşeyinle dört dörtlük birisin bu oyun böyle insanları baş üstünde tutmayı bilmez ama realde çok çok iyi bir hayatın olduğuna eminim. Herşey için teşekkürler Oyun başkanım 😉

S

Sado55

Ziyaretçi
Herşeyden Önce;

Başkan Online 40.Dönem Başkanı Seçilen @Sado55 Başkanımı Tebrik Eder, Kendisine Görevinde Başarılar Dilerim..

Üzüldüğümü belirteceğim iki husus var;

*Milletvekili seçimlerinde ki katılımın gölgesinde kalan bir katılım..

* Emek veren son ana kadar çabalayan, Bana inanan güvenen herkesin ümidinin boşa çıkması...

Herşey için Teşekkürler, Birgün tekrar bu makam için mücadele imkanı gelir mi bilmem ben sıramı savdım artık, isteyen herkesin önünü açmak lazım 🙏 ☺️
Teşekkür ederim başkanım. Seninle yarışmak benim için çok güzel bir anı olmuştur.