Acizsin Fatih Tutuk (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Buğra Kemer
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

Buğra Kemer

Ziyaretçi
Bu platformda yüzlerce insanla, onlarca partiyle rakip olduk, hepsi ile dostane mücadele ettik.

Ama sen şu ana kadar bu platformun görmüş olduğu en aciz oyuncusun Fatih Tutuk…

Kardeşin yaşında insanlarla küfürler ederek, işleriyle, ekmek parasıyla tehdit edecek kadar aciz bir insansın.

Yönetim izin verdiği takdirde kanıtları sunarım.

Önce ki seçim kayıplarında kaos ekibini göndererek yıldırmaya çalıştın, son seçim hezimetiyle kendin saldırmaya karar verdin.

Bu platform senin gibi karakterli insanlara fazla, bir an önce buraları terket.

Altın Ok Partisi üyeleri başkanınızı savunacak mısınız ? Yoksa yine bize ithamlarınızla mı saldıracaksınız ?

O

OsmanGn

Ziyaretçi
Büyük ihtimal ile Oyunun kuruluşundan beri Fatih Tutuk senin kadar aciz,çaresiz ve kendini bir şey zanneden kimse gelmemiştir. Böyle bir modeli ilk kez görüyorum. Sen kimsin de bir insanın emek harcadığı işi ile tehdit ediyorsun. Bir gün seni de bu platformdan göndereceğiz merak etme. Kimsin sen. Haddini bil!

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Siz operasyon peşindesiniz yine 😁
Adlı mercilere mi götürüyorduk bu işi?
@Gonca @Mahmut

Bu hakaretler devam edecek mi?
Saçma sapan nolduğunu bilmediğim şeyler..

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Bu oyunu hakkıyla oynamak ruhunu yaşamak zaferi de dibine kadar kayıbı da dibine kadar yaşamış biri olarak konuşuyorum.

Sen bir figüransın ve o ipinle oynayanlar burdalardı sonra sotelerine çekildiler şimdide seni oynatıyorlar.

Hiçbir vasfı ve gayesi olmayan her kayıpta içindeki yoksunluğu çıkartan aciz bir adamsın.

Ben sana boşuna Loserboy demiyorum.

Tamam herşeyi kaybettin de karakterini kaybetmeyi nasıl başardın…

O

OsmanGn

Ziyaretçi
Siz operasyon peşindesiniz yine 😁
Adlı mercilere mi götürüyorduk bu işi?
@Gonca @Mahmut

Bu hakaretler devam edecek mi?
Saçma sapan nolduğunu bilmediğim şeyler..
Fatih gene bilmemezlikten gel tabi senin gibi şahsiyetlere bu yakışır zaten. Senden zaten itiraf beklemiyoruz. Çünkü sen adam değilsin. Bizden hakaret çıkmaz. Karıştırma kendin ile

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Fatih gene bilmemezlikten gel tabi senin gibi şahsiyetlere bu yakışır zaten. Senden zaten itiraf beklemiyoruz. Çünkü sen adam değilsin. Bizden hakaret çıkmaz. Karıştırma kendin ile

Aynen hedef benim şimdi de hshshs
Kurdunuz bir oyun
Yaptınız montajınızı hshshs
Oynatın izleyelim..
Lakin bu iş burada değil adliyede çözülür..
Öyle boş beleş konuşmam ha görüşeceğiz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...