Acizsin Fatih Tutuk (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Buğra Kemer
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

mirfewiron

Ziyaretçi
Bir Fransız diplomat meslektaşına soruyor; Fransa'nın millî sembolü neden horozdur biliyor musun? Meslektaşı bilmediğini söyleyince diplomat yanıtlıyor; Kendi ayakları pislik içindeyken öten tek hayvan horozdur da ondan…
Burada sadece edebiyat yapıyorsun. Sonra gelip bana iftira attılar diyorsun. O meşhur sözünü söyleyelim. Çamur at izi kalsın tüh tüh tüh

A

Alikeremonline

Ziyaretçi
Partimdeki Kıymetli Abilerim Arkadaşlarım Yazma Dediği İçin Yazmıyordum Ama Yazıcam Ne İnsanlara Sallayıp Prim Kasacak Kadar Ne İnsanların Yaşlarıyla Dalga Geçecek Kadar Nede İnsanların Ekmeğiyle Tehdit Edecek Kadar Karaktersiz Aciz Bir İnsan Olmadım Olmayacağımda @Kaan Yüksel 'in Dediği Gibi Sen Bir Figuransın Ve İpini Tutuyorlar Sende Gideceksin Ve Nolur Adli Mercilere Taşı Bu Olayı
BEN SABIRLIYIMDIR FATİH BEKLERİM...

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Partimdeki Kıymetli Abilerim Arkadaşlarım Yazma Dediği İçin Yazmıyordum Ama Yazıcam Ne İnsanlara Sallayıp Prim Kasacak Kadar Ne İnsanların Yaşlarıyla Dalga Geçecek Kadar Nede İnsanların Ekmeğiyle Tehdit Edecek Kadar Karaktersiz Aciz Bir İnsan Olmadım Olmayacağımda @Kaan Yüksel 'in Dediği Gibi Sen Bir Figuransın Ve İpini Tutuyorlar Sende Gideceksin Ve Nolur Adli Mercilere Taşı Bu Olayı
BEN SABIRLIYIMDIR FATİH BEKLERİM...

Baya sabırlısın, aradan mesajları silmişsin de özelden iletiyorum sana bendeki ssleri.

S

Sera

Ziyaretçi
Mesajları okuyorum. Tam böyle hak vericem sonra mesajları yazan kişinin Sado olduğunu görünce beni bir gülme tutuyor 🤣🤣

( Yiyin birbiriniziiii)

Screenshot_20240123_224233_com.huawei.himovie.overseas_edit_90844090493417.jpg

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Arkadaş her ne kadar mesajlarını silse de aldığım sslerin birkaç tanesini kendisine de ilettim.
İlk küfürü kimin ettiği de orada saatlerden belli.
Ekmek davasına gelirsek;
30 yaşında adamsın hiç mi işin gücün yok, git çocuğunla uğraş ne işin var oyunda gibi cümlelerin peşine verilmiş reaksiyondur.

Bu kadar ucuz olmamalısınız.
Biz buna erkeğin.... Diyoruz ama burda diyemiyoruz..

A

Alikeremonline

Ziyaretçi
Arkadaş her ne kadar mesajlarını silse de aldığım sslerin birkaç tanesini kendisine de ilettim.
Ekmek davasına gelirsek;
30 yaşında adamsın hiç mi işin gücün yok, git çocuğunla uğraş ne işin var oyunda gibi cümlelerin peşine verilmiş reaksiyondur.

Orada Dalgasına Konustugumuz Sende Biliyorsun Ondan Öncesinde Dedin O Laflarıda Kıvırtma Fatih Şimdi Sözünun Eri Ol Ve Adli Mercilere Taşı Bu Olayı

M

mirfewiron

Ziyaretçi
Ekmek davasına gelirsek;

Ekmek çarpsın de
Gerçi sen oynamayı daha çok seversin

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Orada Dalgasına Konustugumuz Sende Biliyorsun Ondan Öncesinde Dedin O Laflarıda Kıvırtma Fatih Şimdi Sözünun Eri Ol Ve Adli Mercilere Taşı Bu Olayı

Taşıyacağımdan şüphesi olmasın buraya hakaretleri sıralayan hiçkimsenin.

Mesajları silip kalanı ss alacak kadar adamsınız.

G

Gonca

Ziyaretçi
Arkadaşlar başka platformda konuştuğunuz her cümleden siz sorumlusunuz. Buraya ss atılmasına tabiki izin veremeyiz. Konu kilit, raporlar incelenecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...