İşçi ve emekçi parti vaadleri (5 Kişi İçeride)

Derhert

⚛️AR-GE⚛️ kurucu başkanı
Vatandaş
Sayın başkanonline oyuncuları:

İşçi ve emekçi partisi olarak, oyunumuzun daha iyi bir gelecek inşa etmesi için mücadele ediyoruz. Bu mücadelede sizin de yanımızda olmanızı istiyoruz.
Partimiz, oyunumuzun tüm değerlerini kucaklayan, demokratik ve sosyal bir oyun anlayışına sahip bir partidir. Oyunumuzun birlik ve beraberliğini güçlendirmek, ekonomik refahı artırmak ve sosyal adaleti sağlamak için çalışıyoruz.
Eğer siz de oyunumuzun daha adil, daha refahlı ve daha mutlu bir oyun olması için mücadele etmek istiyorsanız, işçi ve emekçi Partisi'ne üye olabilirsiniz. Üye olduğunuz da her türlü destek verilecektir
Partimize üye olmak için herhangi bir yaş, cinsiyet veya eğitim şartı yoktur her türlü destek sağlanacaktır.

-İşçi ve emekçi parti yönetimi

Müslüm Ates

🇹🇷 İşçi Ve Emekçi Partisi🇹🇷
Vatandaş
İşçi Ve Emekçi partisi olarak sizi partimize Davet Ediyoruz ve size gerekli eğitimi ve maddi desteği vermek isteriz. Böylece hızlı bir şekilde gelişip yükselebilirsiniz.
——————————————
-HOŞGELDİN HEDİYESİ 30M 💵
-GÜNLÜK DEPO DESTEĞİ 10M 💵
-10 BİN BAŞKANLIK VE VERGİ PUANINA 40M 💵
-100 BİN BAŞKANLIK VE VERGİ PUANINA 70M 💵
📚Eğitim Ödüllerimiz📚

📚İlkokul Mezunluğu 30 M💰
📚Ortaokul Mezunluğu 40 M💰
📚Lise Mezunluğu 50 M 💰
📚Üniversite Mezunluğu 80 M 💰

-AKTİF DİSCORD KANALI VE DİSCORD KANALINDA DAHA FAZLA DESTEK
-PARTİ İÇİNDE AKTİF OLAN BAŞKANLARIMIZA VİP HEDİYESİ
-AYLIK SIRALAMA ÖDÜLÜ 🏆
—————————————

PARTİMİZE KATILDIĞINIZDA KOŞULSUZ ŞARTSIZ 30M 💵 LÜTFEN MESAJ OLARAK KATILDIM YAZINIZ‼️

—————————————-
PARTİMİZ BAŞKANONLİNE OYUNUNUN EN İSTİKRARLI VE EN KALİTELİ PARTİSİDİR YÜKSELMENİZ PARTİMİZDE DAHA KOLAYDIR

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
Dostum sende 1 ayda 2 parti değiştiriyorsun biraz sabit mi dursan.

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş

Müslüm Ates

🇹🇷 İşçi Ve Emekçi Partisi🇹🇷
Vatandaş
Çok tartıştık çok gerildik ama @AG34 olmadan işçi emekçi sogansiz menemen gibi 😀😀
Sayın başkanım lütfen bu konuları forumda vs gecirmesek seviniriz ziraki bu olay çok derin bir olay o yüzden dile getirmeye gerek yok her iki taraf başkanları iyi veya kötü ayrılmış olabilir ama sonuçta bu oyun kimse kimseyi kötülemeye gerek yok sizin gibi bir parti genel başkanına bu hitamlar hoş değil sizi saygiya davet ediyoruz teşekkür ederim

S

SeAhKa

Ziyaretçi
Sayın başkanım lütfen bu konuları forumda vs gecirmesek seviniriz ziraki bu olay çok derin bir olay o yüzden dile getirmeye gerek yok her iki taraf başkanları iyi veya kötü ayrılmış olabilir ama sonuçta bu oyun kimse kimseyi kötülemeye gerek yok sizin gibi bir parti genel başkanına bu hitamlar hoş değil sizi saygiya davet ediyoruz teşekkür ederim
Paşam ivepin huyundan mıdır suyundan mı orada insanlar okuduğunu anlamıyor pek

Kimseye hakaret etmedim kiymeseye saygısızlık etmedim