Aydin' in Gerçek Valisi Geldi (3 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Hasanc57
  • Başlangıç tarihi
H

Hasanc57

Ziyaretçi
Değerli Aydın li hemşeri Şubat ayının ilk gününde Aydın iline vali olarak gelmemize rağmen sistemsel bir hatadan dolayı görevimize geç başladık. Adaletin er yada geç ortaya çıkacağı belliydi. Şimdi hizmet zamanı.

@Kaan Yüksel başkanım stratejimiz de güzel tuttu gördüğünüz üzere.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-02-03-10-21-32-570_net.shrin.baskan-edit.jpg
    Screenshot_2024-02-03-10-21-32-570_net.shrin.baskan-edit.jpg
    623.7 KB · Görüntüleme: 34
V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Hayırlı olsun. Görevinizde başarılar dilerim.
Engellere rağmen mücadele ve azminiz için sizi ayrıca tebrik ediyorum.

“Konuşmayan kimse için dürüstlük bir fazilet olamaz. Susan dürüst kimse, dürüst değildir. Dürüstlük, hakkı açıklamayı ve ilan etmeyi gerektirir.”
*Ebu Zerr el-Gifari

H

Hasanc57

Ziyaretçi
Hayırlı olsun. Görevinizde başarılar dilerim.
Engellere rağmen mücadele ve azminiz için sizi ayrıca tebrik ediyorum.

“Konuşmayan kimse için dürüstlük bir fazilet olamaz. Susan dürüst kimse, dürüst değildir. Dürüstlük, hakkı açıklamayı ve ilan etmeyi gerektirir.”
*Ebu Zerr el-Gifari

Hayırlı Olsun Başkanım.

Hayırlı olsun başarılar dilerim hak ettiğini aldın 🌹🌹❤️

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Umutlu başlangıcın ilk zaferi bu olsun

LiderKartal

ÖVİP PARTİ SÖZCÜSÜ 🫶 48. DÖNEM MECLİS BAŞKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Hayırlı olsun Hasanc57 başkanım. Benim de memleketim olduğu için böyle başarıya odaklanmış bi oyuncunun Vali olması gayet güzel oldu. Öncelikle umut ittifakı bireyleri olarak oyun geneli başarıya odaklıyız. Daha sonra memleketimin valisi olmak için ben de çabalayacağım 😎 keyifli oyunlar.

H

Hasanc57

Ziyaretçi
Hayırlı olsun Hasanc57 başkanım. Benim de memleketim olduğu için böyle başarıya odaklanmış bi oyuncunun Vali olması gayet güzel oldu. Öncelikle umut ittifakı bireyleri olarak oyun geneli başarıya odaklıyız. Daha sonra memleketimin valisi olmak için ben de çabalayacağım 😎 keyifli oyunlar.
Teşekkür ederim başkanım emanetinize gözüm gibi bakacağım.