Teşekkür ederim sayın yöneticimİlgili arkadaşı forumda süresiz olarak banladık.
Ama bu banın sebebi forumda yönetici ile girdiği tartışma nedeniyle.
Bu yüzden af konusunda tek sorumlu olduğumuzdan ve arkadaşımızın askere gidecek olması nedeniyle rica etmesi nedeniyle banını kaldırıyoruz.
Kendisine asker ocağında hayırlı teskereler diliyoruz.
5.30'du bizdeYolun açık olsun kardeşim benim. Hayırlı tezkereler. Sende her türk genci gibi vatan hizmetini yapmak için bu kutsal görevi layıkıyla yapacağından hiç şüphem yok.
Bu arada sabah kalk saat : 05.00
Teşekkür ederim abiYolun açık olsun kardeşim benim. Hayırlı tezkereler. Sende her türk genci gibi vatan hizmetini yapmak için bu kutsal görevi layıkıyla yapacağından hiç şüphem yok.
Bu arada sabah kalk saat : 05.00
Yer yer değişir tabi yoneticim5.30'du bizde
Teşekkkür ederim başkanimHayırlısı ile git kardeşim
Bende Sizleri özleyeceğim abiBuralar seni özleyecek kardeşim 🫡 @UmutC31
Teşekkür ederim başkanım Allah razı olsunRabbim hayirlisiyla gidip gekmek nasip etsin. Şimdiden hayırlı teskereler
Ben havaciyim başkanım piyade kıta cavuşuyumBen biraz rahat yaptım askerliği benim kalk 8.15’ti
Başkanım soylemeseydin bari. Şimdi şikayet ederler başka yerde 8:15 burda neden 5 diye.Ben biraz rahat yaptım askerliği benim kalk 8.15’ti
Hayırlı teskereler başkanımHayırlı akşamlar saygı değer başkanonline yöneticilerim ve başkanlarım
Abi yok ya ne şikayeti vatani görevimizi yapmaya gidiyoruzBaşkanım soylemeseydin bari. Şimdi şikayet ederler başka yerde 8:15 burda neden 5 diye.
Teşekkür ederim başkanımHayırlı teskereler başkanım