Her şey için çok erken 😀 (7 Kişi İçeride)

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Aynen o yüzden mi milletin tc sjni paylaşmalar yada 2-3 tane ciğeri beş para etmez adamların forumda bizi kışkırtıcı yorumlar atmaları basitsin işte kadir boşuna konuşma
Yav babacan sizin dilinize dolaşan cümleler neden aylardır agzinizdan düşmüyor. Birşey ogrendimi hiç bıkmadan aylardır söylüyorsunuz. Ayrıca hakaret ediyorsun görmezden gelmeme rağmen devam ediyorsun. Ayıp ayıp hiç mi birşey öğrenmedin sen

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Yav babacan sizin dilinize dolaşan cümleler neden aylardır agzinizdan düşmüyor. Birşey ogrendimi hiç bıkmadan aylardır söylüyorsunuz. Ayrıca hakaret ediyorsun görmezden gelmeme rağmen devam ediyorsun. Ayıp ayıp hiç mi birşey öğrenmedin sen
Olayı saptırmaya çalışma kadir herkes her şeyin farkında sizin nasıl biri olduğunuzun biz nasıl konuşuyorsak oyuz

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Anlatayım canım bak şimdi senin parti başkasının Hezarfen dışında bir kaçınız kışkırtma,insanların özel hayatını ihlal etme bak bunları sallamıyorum hepsini gördük yanlışsam düzelt bize gelirsek hadi bizim nasıl olduğumuza bakalım tek kelimeyle MÜKEMMEL
Anlıyorum seni. Arşiv tutmayı siz grup olarak yapıyorsunuz anlaşılan. Ayrıca biz burada hiç bir üyemize müdahale etmeyiz herkez dusuncesinu fikrini yazar kimse robot değil biz yönlendirmeyiz. o yüzden karşim aynı şeyleri tekrar edip durma.
Size gelince kime göre neye göre mükemmelsin. Sizin milletin arkasından çevirdiğiniz oyunları bilmiyorum mu sanıyorsun.

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Anlıyorum seni. Arşiv tutmayı siz grup olarak yapıyorsunuz anlaşılan. Ayrıca biz burada hiç bir üyemize müdahale etmeyiz herkez dusuncesinu fikrini yazar kimse robot değil biz yönlendirmeyiz. o yüzden karşim aynı şeyleri tekrar edip durma.
Size gelince kime göre neye göre mükemmelsin. Sizin milletin arkasından çevirdiğiniz oyunları bilmiyorum mu sanıyorsun.
Ya ya işine gelmeyince ifade özgürlüğü falan filan geç o işi dönen oyunlara gelirsek sen sadece dönme dolabı bilirsin başka da birsey den haberin olmaz

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Ya ya işine gelmeyince ifade özgürlüğü falan filan geç o işi dönen oyunlara gelirsek sen sadece dönme dolabı bilirsin başka da birsey den haberin olmaz
Ya Emirhan karşim. Sen yazılanı kendi istediğin gibi anlamaya ısrar ediyorsun ama. Ne yapayım abi adamın ağzını bantlayamam ki. Hata yapan cezasını çeker, Çektide. Daha niye uzatiyorsunuz siz çözemedim valla. Bize karşı başka dayanaginiz yok deme başka. Böyle mutlu oluyorsunuz heralde tamam olun 🙂

H

Hezârfen

Ziyaretçi
Aynen o yüzden mi milletin tc sjni paylaşmalar yada 2-3 tane ciğeri beş para etmez adamların forumda bizi kışkırtıcı yorumlar atmaları basitsin işte kadir boşuna konuşma
Yav güzel kardeşim, abim, üstadım..

Adama sanki biz dedik git TC paylaş diye.
layığını buldu bak yok burada artık. Olması ihtimalide zor gibi anca başka hesap felan filan oda uğraşırsa adamı savunmadık diye arkadaşlarından trip yedik ki savunulacak bir durum yoktu ortada. Her neyse şu olaydan zevkmi alıyorsunuz ne anlamadım olayları ısıtıp ısıtıp önümüze koyma durumu artık öyle bir ratteye geliyorum ki az bile yapmış dedirteceksiniz güncelleyin be Üstad olayları resetleyin be arada valla ya

V

Volkan Ylmz

Ziyaretçi
Papağan varya hani bunlarda papağan gibi gelip gelip aynı şeyi sayarlar sonrada laf koyduk havalarına girerler 😂😂😂