B
Büyük Mesut
Ziyaretçi
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAGAHAGAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAlın biraz siz oynayın şimdi kaç ay sürdü sonunda bi seçim almanız :d
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAGAHAGAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAlın biraz siz oynayın şimdi kaç ay sürdü sonunda bi seçim almanız :d
Biri bitiyor diğeri başlıyor toplu gelin topluAlın biraz siz oynayın şimdi kaç ay sürdü sonunda bi seçim almanız :d
Emirhan İnanki Emrullah köse hepinizden karakterliydi ben hiç bir zaman kösenin yanında koltuk için durmadım bunu hepiniz biliyorsunuz...Bu sefer sana ne teklif ettiler ozmen he Emrullah abicin vermeyince başka kapılara dadanmişsin
Anlamadım gitti yenilince hiç açık vermemek istiyorlar ama nafileBiri bitiyor diğeri başlıyor toplu gelin toplu
Dedi defalarca oyunu terkedip giden, geri geldiğinde birilerinin gölgesine sığınan Büşra.Alın biraz siz oynayın şimdi kaç ay sürdü sonunda bi seçim almanız :d
ÇWÇDÇAÇFLWLFLWLFWÖ sahneniz kısa sürmesin agitcim dikkat et malum bişeyi elde edemeyince hakaretlere başlıyorsunuz .dEn düzgün hareketi yapıp seni yenmişiz işte Demokrasi mücadelemizin ilk galibiyeti buydu şimdi sahne bizde
#UmutTükenmez
Dedi işine gelmeyince partiden yollayan 3 gün sonra sıkışınca oy dilenenlerDedi defalarca oyunu terkedip giden, geri geldiğinde birilerinin gölgesine sığınan Büşra.
Niko arka planı bilmiyorsun canım çokta dert etmeXelile sormama gerek yok. Destek ola biliriz size bu o demek diyildirki biz zafer ittifakindaydik resmi olarak. Resmi olarak oyle bir durum olsaydi forumda aciklanirdi.
Daha yazdığını hatırlamıyorsan ben ne yapabilirim 3 aylık adama oyun başkanı adayı yaptılar diye isyan eden ben değildimEmirhan İnanki Emrullah köse hepinizden karakterliydi ben hiç bir zaman kösenin yanında koltuk için durmadım bunu hepiniz biliyorsunuz...
Bizim gözümüz koltuk değil Demokrasi Demokrasinin bittiği yerde ne başarı ne de biz oluruzÇWÇDÇAÇFLWLFLWLFWÖ sahneniz kısa sürmesin agitcim dikkat et malum bişeyi elde edemeyince hakaretlere başlıyorsunuz .d
Slm nasılsınNiko arka planı bilmiyorsun canım çokta dert etme
Hı hı aynen.Milletin arkasından iş çevirmeye devammi.Dedi işine gelmeyince partiden yollayan 3 gün sonra sıkışınca oy dilenenler
Emirhan bu dediklerini kanıtla bıDaha yazdığını hatırlamıyorsan ben ne yapabilirim 3 aylık adama oyun başkanı adayı yaptılar diye isyan eden ben değildim
konuştu “sağa sola parti içi olayları anlatıp kötüleyen” agitBizim gözümüz koltuk değil Demokrasi Demokrasinin bittiği yerde ne başarı ne de biz oluruz