F
Fatih Tutuk
Ziyaretçi
AltınOk partisi olarak tüm başkanonlinenin oylarına talibiz
Son düzenleme:
Söz ben atıcam yeter ki rezil etmeyin kendiniziAltınOk partisi olarak tüm başkanonlinenin oylarına talibiz
tamamAltınOk partisi olarak tüm başkanonlinenin oylarına talibiz
sen BASTIN MI kardeşim
az uyumuşuz kardeşim ya tantana mı çıkmış nolmuş sen istersen bende oyumu basarım kaancım sıkıntı yoksen BASTIN MI kardeşim
Kurtta basmış öyle söylüyoraz uyumuşuz kardeşim ya tantana mı çıkmış nolmuş sen istersen bende oyumu basarım kaancım sıkıntı yok
Uykuyu çok mu seviyorsun seennnaz uyumuşuz kardeşim ya tantana mı çıkmış nolmuş sen istersen bende oyumu basarım kaancım sıkıntı yok
Kurtta basmış öyle söylüyor
Merhabalar ben ibrahim yilmaz Instagram'da 14milyon takipcim var beni takip ediyorsan bu 10vip senin
Korktunuz degilmi doğru söyle
Yani şahsen ben 3 günün sonunda 4. günün başında alındığını biliyordum ama işte keşke sorsaydınız söylerdim…Korktunuz degilmi doğru söyle
Sizi böyle mutlu görmek bizide sevindirdi. Biz parti olarak insanları mutlu ederiz herzamanYani şahsen ben 3 günün sonunda 4. günün başında alındığını biliyordum ama işte keşke sorsaydınız söylerdim…
Böyle mesaj düzenleme felan uğraşmazdı…
Burda korku rolü Fatih kardeşime verilmeli nasıl düzenliyor mesajını ama
Yine Fatih tutuk yine acemilik alışıldı artık makamı fazla işgal etti Muratta iyiydi