E
Emirhan'
Ziyaretçi
Buda size TURAN'dan hediye olsun
Himmm. Korkmamiz mi gerekiyor şimdi.Buda size TURAN'dan hediye olsun
Sen sus sekreter git başkanına çay götürHimmm. Korkmamiz mi gerekiyor şimdi.
Aferin abinin gözüne girip aday olmayı başarabilmişsin izin vermiş
yok canım benim keyfim ne isterse odur varmı başka sorun şimdi çabuk gidip partidekilere vip taş dağıt hadi bakim
Bayağı diksiniz.Hakedene hakkını vermek gibi politikamız var.
Keyfim ne isterse odur gibi bir düşünce bizde hiç olmadı o yüzden dimdik duruyoruz
Şimdi bu üsluba verecek bir cevabım yok Emirhan çünkü karakter ve seviye meselesi.senin seviyene inmek istemiyorum.Sen sus sekreter git başkanına çay götür
Sen sus sekreter git başkanına çay götür
Anlaşılan sizin partide kimse hiç birşey haketmiyor. Gerçi haketse ne olacak hepsini sen alıyorsunAferin abinin gözüne girip aday olmayı başarabilmişsin izin vermiş
Bizim sekreterimiz kadın olduğu için başımızın üstünde yeri var ama sizinkisinin nerede ne işi olur bilmemSiz sekreterinize öyle mi yaptırıyorsunuz?
Olayı yine yanlış anlamışız.
Teşekkürler bilgilendirme için
Üslup diyen adam daha geçenlerde aslanım falan diyordu bshshhsŞimdi bu üsluba verecek bir cevabım yok Emirhan çünkü karakter ve seviye meselesi.senin seviyene inmek istemiyorum.
Hem sen kimsin de karakterime laf edecek cüreti buluyorsun?Şimdi bu üsluba verecek bir cevabım yok Emirhan çünkü karakter ve seviye meselesi.senin seviyene inmek istemiyorum.
Aslan demek kötümü mu küfür mü argo mu. Sen hangi yörenin üslubu ve edebine göre hareket ediyorsun.Üslup diyen adam daha geçenlerde aslanım falan diyordu bshshhs
Atarlı çocuk seniHem sen kimsin de karakterime laf edecek cüreti buluyorsun?
Senin ne amaçla dediğini bildiğim için karşı durmakta haklıyım benceAslan demek kötümü mu küfür mü argo mu. Sen hangi yörenin üslubu ve edebine göre hareket ediyorsun.
Size göre atar bize göre ayar şimdi kaldığın yerden devam et kardeşimAtarlı çocuk seni
Senin birşey bildiğin yok bence. Sen sadece konuşmak konuşuyorsun.Senin ne amaçla dediğini bildiğim için karşı durmakta haklıyım bence
Offf büyük ayar verdin Emirhan bravo Sana . Dediğim gibi yine seviyene inmeyecegim karşim. Çünkü sıkılıyorum beni hiç bir konuda ikna edemiyorsunSize göre atar bize göre ayar şimdi kaldığın yerden devam et kardeşim