Seçim Hk. - Yönetici cevapları hakkında tartışma alanı (5 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

E.A.

Ziyaretçi
Banamı sor dedim ben :D Beni Tanımıyorsun Bence Tanımadan da böyle yorumlar yapma. Benim herkese Sükunet çağrıları yaptığımı herkes bilir kavga tartışmadanda mümkün oldukca uzak dururum böyle kaba bir üslupta kullanmam senin gibi
En iyi sensin tamam 👍 😃

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Kendisinin seçiminde koşdular foruma itiraz tutulması yaşandı
Sonuç değişti orada. Burada da Sayın Yönetim Kararı verecektir. Zaten aynı durum değil biz fake oy kullandırmadık kimseye tartısmayada gelmedim herkes gibi yorum yapma hakkımı kullandım ama görüyorum ki saldırı modu açık size kolay gelsin :D

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Dün geceden beri bu konu uzadı da uzadı. Uzamayada devam edecek gibi duruyor. Bir sonuca ne zaman varılacak merak ettim.
Tartışmalar, Argüman'lar, Yerinde tespitler gayet güzel ve olumlu.

Yalnız sonuca varacak mıyız?
Bu konu aydınlığa kavuşacak mı?
Ya da sonuca varıldı ise tartışmanın bir anlamı kaldi mı?

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Dün geceden beri bu konu uzadı da uzadı. Uzamayada devam edecek gibi duruyor. Bir sonuca ne zaman varılacak merak ettim.
Tartışmalar, Argüman'lar, Yerinde tespitler gayet güzel ve olumlu.

Yalnız sonuca varacak mıyız?
Bu konu aydınlığa kavuşacak mı?
Ya da sonuca varıldı ise tartışmanın bir anlamı kaldi mı?
Karar bile verilmiştir bencede bekleniyor işte daha farklı ne fikir veya itiraz çıkabilir diye

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Karar bile verilmiştir bencede bekleniyor işte daha farklı ne fikir veya itiraz çıkabilir diye
Tartışılan konular tartışıldı, çözümler sunuldu, herkez fikirlerini beyan etti. .

Bu saatten sonraki tartışmalarin pek bir anlamı yoktur diye düşünüyorum.

@Gonca
@Umut son kararlarınızı bekliyoruz. Konunun daha fazla uzamasi her iki taraf için de bilgi kirliliğine sebebiyet vericektir.

V

Volkan Ylmz

Ziyaretçi
Dünden beri hala bir karar alınmadığı bir ortam var şuanda o kadar tartışma oldu ancak hala bir karar yok artık bu konunun Bir an önce çözüme ulaştırılması gerektiğini düşünüyorum.

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Bu karmaşık olayda, bu kadar karşıt görüşlerin olduğu bir ortamda yöneticilerin bu kural eksikliğini/karışıklığını üstlenip, en azından yönetimin ortak bir kararda buluşmasını bekliyoruz, gonca ve uğur yöneticilerin, Mahmut yöneticinin aldığı karara ortak olmasını bekliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...