Cevaplanamayan Sorular (4 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Hasanc57
  • Başlangıç tarihi
H

Hasanc57

Ziyaretçi
Yönetici ataması ile ilgili cevaplanmayan soruların cevabini beklemekteyim.

Şahsen benim hiç kimse ile bir sorunum yok. Benim sorunum şahıslarla değil yapılan yanlış ile ilgili.

@Mahmut yoneticim konuyu kapatırken sorduğunu sorularada cevap verseydiniz güzel olurdu.

Hiç tasvip etmediğim ve yapılmasından sonderece rahatsız olduğum ifade özgürlüğünun kısıtlanması.

Her seçim zamani oy takip sisteminin çökmesi ve bunun siber saldırısi gibi lanse edilmesi ile ilgili calismaniz var mi?

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Arkadaşlar istediğiniz kişi yönetici olmadı diye bu agresif tavırlarınızdan uzak durun.
Yoksa ben de "agresif" bir tavır göstereceğim.
Çok az kaldı. :)

Gereksiz, bir yere varmayacak, defter karıştırararak tartışma yaratayım modundan vazgeçin.

V

Volkan Ylmz

Ziyaretçi
Arkadaşlar istediğiniz kişi yönetici olmadı diye bu agresif tavırlarınızdan uzak durun.

Gereksiz, bir yere varmayacak, defter karıştırararak tartışma yaratayım modundan vazgeçin.
Şuan oy takibi yapamıyoruz ne zaman düzeltilecek onunla ilgili bilgi vermeniz mümkün müdür?

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Şuan oy takibi yapamıyoruz ne zaman düzeltilecek onunla ilgili bilgi vermeniz mümkün müdür?
Milletvekili seçiminin bitmesine yaklasık 20 saat var.
Konu üzerinde çalışılıyor.
Oy takibi bu seçimde çok önemli değil hepsi vekil zaten. Ancak dedigim gibi birazdan açılacak.

A

Alikeremonline

Ziyaretçi
Oyun Yönetimi Bir Karar Almış Hepimizinde Bu Karara Uymak Durumunda Olmamız Gerekiyor Diye Düşünüyorum Hasan Başkanım Adamların Alacağı Kararı Sorgulamak Sana Bana Veya Bir Başkasına Düşmez.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Oy Takip Alanı açık şu an.
Açtığımız yoğunluk nedeniyle sistem yavaşlıyor, bunu çözmeye calısıyoruz. Ayrıca seçimin bitmesine 20 saat var.

H

Hasanc57

Ziyaretçi

Yoneticim ben agrasif değilim sadece fikirlerini yazdım.

-Gonca yoneticim insiyatif aldık dedi formda medya sorumlusu alınacak derken arka taraftan başka yönetici almak doğrumu diye sordum.
-Yonetici alırken kriterler nedir diye sorduk

-bukadar oyuna emek veren gecesini gunduzunu katan kişilere haksızlik yapıldığını düşünüyor musunuz

Bu arada yanlış kişi etiketlemisim özür dilerim.

V

Volkan Ylmz

Ziyaretçi
Milletvekili seçiminin bitmesine yaklasık 20 saat var.
Konu üzerinde çalışılıyor.
Oy takibi bu seçimde çok önemli değil hepsi vekil zaten. Ancak dedigim gibi birazdan açılacak.
Oy takibi her seçimde önemli kimin kullanıp kimin kullanmadığını da takip ediyoruz. Kısa süre içinde çözüleceğinden şüphem yok.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Yoneticim ben agrasif değilim sadece fikirlerini yazdım.

-Gonca yoneticim insiyatif aldık dedi formda medya sorumlusu alınacak derken arka taraftan başka yönetici almak doğrumu diye sordum.
-Yonetici alırken kriterler nedir diye sorduk

-bukadar oyuna emek veren gecesini gunduzunu katan kişilere haksızlik yapıldığını düşünüyor musunuz

Bu arada yanlış kişi etiketlemisim özür dilerim.
  • Şu an Oyun Yöneticisi ya da Moderatör alımı olmayıp, ilginiz için teşekkür ederiz.
  • Oyun Yöneticisi ya da Moderatör alımlarında www.baskanforum.com ya da Ana Ekran > Duyurular kısmından bilgilendirme yapılmaktadır.
  • Oyun Yöneticisi ya da Moderatör alımları ihtiyaç anında yapılıyor olup; aktif ve oyuna emek veren oyuncular tercih edilmektedir.
Wikide bu şekilde geçiyor ilgili konu.
Alımlarda bilgilendirme yapılmaktadır diyor.
Kriter olarak da "aktif ve oyuna emek veren oyuncular tercih edilmektedir" diyor.
Buraya yanıt olarak kesin şöyle bir şey gelecektir. "aktifiz ve emek veriyoruz" bu durumda 200 oyuncu var. 200 yönetici mi olsun?

V

Volkan Ylmz

Ziyaretçi
  • Şu an Oyun Yöneticisi ya da Moderatör alımı olmayıp, ilginiz için teşekkür ederiz.
  • Oyun Yöneticisi ya da Moderatör alımlarında www.baskanforum.com ya da Ana Ekran > Duyurular kısmından bilgilendirme yapılmaktadır.
  • Oyun Yöneticisi ya da Moderatör alımları ihtiyaç anında yapılıyor olup; aktif ve oyuna emek veren oyuncular tercih edilmektedir.
Kriter olarak da "aktif ve oyuna emek veren oyuncular tercih edilmektedir" diyor.
Buraya yanıt olarak kesin şöyle bir şey gelecektir. "aktifiz ve emek veriyoruz" bu durumda 200 oyuncu var. 200 yönetici mi olsun?
Benim istediğim tek şey var adaletli olması Tarafsız olması başka birşey istemiyorum. Sonuç olarak Uğur ve Gonca da önceden oyunculardı onlarda görevlerini layıkıyla yapıyorlar Fatih te oyuncuydu oda aynı şekilde yapıyor. Rüa da aynı şekilde yapacaktır benim en ufak şüphem yok kim yönetici olursa olsun Tarafsız ve adaletli olmalı.

Saygılarımla

H

Hasanc57

Ziyaretçi
Aslında bizde tam bundan bahsediyorum.

- Duyuru yapılmadı.

- Tecrübe ve emek derseniz daha tecrübeli kişiler odugunu düşünüyorum.

Tabiki de 200 adet yönetici olmaz ama riyakarli kişilerin atanması daha dogru.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Aslında bizde tam bundan bahsediyorum.

- Duyuru yapılmadı.

- Tecrübe ve emek derseniz daha tecrübeli kişiler odugunu düşünüyorum.

Tabiki de 200 adet yönetici olmaz ama riyakarli kişilerin atanması daha dogru.
Duyuru yapılması zorunlu değil.
Zaten alacağımız kişi bizim nazarımızda ön plana çıktıgı için alıyoruz.
200 kişi de haketmiyor demiyoruz ancak 200de 1 kişi seçildiği için böyle gözüküyor durum.

H

Hasanc57

Ziyaretçi
Sayın yoneticim öncelikle açıldı dediğiniz sistem hala calismiyor.

Konuyuda çok uzatmanın anlamı yok. Anladığım kadarıyla ne yazarsam başa döneceğiz. Gerek yok. Seçilen arkadaşa başarılar diledim. Yolu açık olsun.

İlgi alakanız için teşekkür ederim.

Konuyu kapatabilir misinzi?

H

Hasanc57

Ziyaretçi
Oyun Yönetimi Bir Karar Almış Hepimizinde Bu Karara Uymak Durumunda Olmamız Gerekiyor Diye Düşünüyorum Hasan Başkanım Adamların Alacağı Kararı Sorgulamak Sana Bana Veya Bir Başkasına Düşmez.
Değerli Başkanım Yazımda da yazdığım gibi benim kişilerle sorunum yok. Bana göre yanlış bir olay var onu dile getirdim. Tabiki benim burda yazacağım cümlelerle alınmış karar değiştirmeyecek. Kafamdaki soruları sormak istedim sadece. Sağ olsun Mahmut yöneticim açıklama yaptı. Yaptığı açıklama beni memnun eder veya etmez orası bana kalmış. Ailemle, çocuklarımla geçireceğim vakti burda harcıyorsam bu kadar soru sorma hakkımda olsun. Saygılarımla

A

Alikeremonline

Ziyaretçi
Değerli Başkanım Yazımda da yazdığım gibi benim kişilerle sorunum yok. Bana göre yanlış bir olay var onu dile getirdim. Tabiki benim burda yazacağım cümlelerle alınmış karar değiştirmeyecek. Kafamdaki soruları sormak istedim sadece. Sağ olsun Mahmut yöneticim açıklama yaptı. Yaptığı açıklama beni memnun eder veya etmez orası bana kalmış. Ailemle, çocuklarımla geçireceğim vakti burda harcıyorsam bu kadar soru sorma hakkımda olsun. Saygılarımla
Tabiki Başkanım 🙏🏻