Özgecan Arslan Vefatının 9. Yıldönumu (1 Kişi İçeride)

aslan91

Edirne Şehir Başkanı
Vatandaş
9 yıl önce eril bir şiddet sonucu vahşice katledilen Özgecan Arslan ve diğer kadınların acıları kör bir ateş gibi yüreğimizde. Unutmadık, unutmayacağız...

aslan91

Edirne Şehir Başkanı
Vatandaş
9 yıl önce eril bir şiddet sonucu vahşice katledilen Özgecan Arslan ve diğer kadınların acıları kör bir ateş gibi yüreğimizde. Unutmadık, unutmayacağız...
Tam 9 yıl önce hayatının baharında aramızdan ayrılan hayalleri elinden alınan Özgecan ARSLAN unutmadık.
Kadına yönelik şiddetin son bulmasını diliyor kaybettiğimiz tüm kadınlarımızı saygı ve dua ile anıyorum.

aslan91

Edirne Şehir Başkanı
Vatandaş
Tam 9 yıl önce hayatının baharında aramızdan ayrılan hayalleri elinden alınan Özgecan ARSLAN unutmadık.
Kadına yönelik şiddetin son bulmasını diliyor kaybettiğimiz tüm kadınlarımızı saygı ve dua ile anıyorum.
9 yıl önce,
2015 yılında,
daha henüz 20 yaşında,
hayallerinin başında ÖZGECAN ARSLAN kardeşimiz katledildi.
Özgecan ile bütün insanlık öldü.
Mekanı cennet olsun.
Kadın cinayetleri son bulsun.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Mekanı cennet olsun. İlk duyduğumda fazlasıyla üzmüştü beni bu olay. Münevver Karabulut cinayetinden sonra medyatik olan başka acı bir cinayetti bu o zamanlar. Toplum kadın cinayetlerini bu kadar içselleştirmemişti. Bugün geldiğimiz noktada spesifik ya da fantestik bir öldürme metodu yoksa kadın cinayetleri haber değeri bile taşımıyor. Yurdum kadınlarımızın göreceli olarak talihli sürdürdüğü yaşamını Özgecan kardeşimiz talihsiz bitirmişti. Sözde Atatürk'ün izinde, sözde kadını el üstünde tutan sözde Nene hatunun, Tomris hatunun torunu fakat özde ortadoğu erilliğini ne içinden ne üzerinden atabilmiş bu coğrafyadaki tüm hemcinslerimin, çevresinden dinlediği herhangi bir fordçuluğa bile en ufak tepki göstermemesi, tüm bu leşliği toplumun muhabbetine içselleştirmesi suçuna ortak olduğunun göstergesi. Bizler küfür ederken bile babaya değil anaya ediyoruz. Kadın erkek eşitliğinden bile ziyade kadına pozitif ayrımcılığı savunmamız gereken yerde hala kadınları cinayetlere kurban veriyoruz. Bir şeylerin değişeceğine dair umudum yok. Bu toplumda kadın gülmedikçe güvende hissetmedikçe yolumuzun aydınlık olacağına dair bi inancım da olmuyor. Umarım her şey hayal ettiklerimizin de ötesinde olur. Hemcinslerime nacizane tavsiyem oğullarımızı kadına saygıyla henüz yaşken eğelim. Özgecan ve diğer nice cinayete kurban giden kadınlarımıza Allahtan rahmet diliyorum

V

Volkan Ylmz

Ziyaretçi
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Ne çabuk 9 sene oldu halbuki dün gibiydi. Kadına şiddet uygulayanları Allaha havale ediyoruz. Kadına uzanan eller kırılsın.

A

Alikeremonline

Ziyaretçi
Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olur İnşaAllah 🥲

H

H Ü S E Y İ N

Ziyaretçi
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah