Adalet Bakanlığı Aday Açıklaması (4 Kişi İçeride)

Müslüm Ates

🇹🇷 İşçi Ve Emekçi Partisi🇹🇷
Vatandaş
Sevgili Başkan online oyuncuları öncelikle hepinizi sevgi ve saygıyla selamlarım büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden yaşıtlarımın da yanaklarından öperim öncelikle Zafer ittifaka teşekkür ederim beni aday gösterdikleri için hepinizin bilgisi olsun ki bizler adaleti partili partisiz her ne şartsız olursa olsun diye sağlam bir şekilde iradeli yöneteceğimize söz veriyorum bu seçimde bu güzel kardeşiniz sizlerin oyununuza taliptir Ayrıca diğer bakan adaylarımıza da başarılar diliyorum adaletli bir yarış olmasını dilerim Zafer dolu zaferle umutlu bir seçim dilerim şimdiden herkese teşekkür ederim başarılar dilerim oylarınız Zafer ittifakına bütün genel başkanlarıma da ayrıca teşekkür ederim beni adayı gösterdikleri için verdikleri bu göreve layık olmaya çalışacağım

Müslüm Ates

Vatandaş
Başarılar Müslüm Başkan Bağımsız olsaydın oy toplardım sana ama maalesef kendin adaletli olabilirsin ama partin soru işareti :unsure:
Sayın başkanım lütfen ya bari burda yapmayın bakın ikimizde yarıştayiz birbirimizi kirmaya gerek yok olay bitti gitti kapandı her iki partide yollarına bakıyor uzatmayalım sevgili başkanım 🙏🏻 sizede başarılar dilerim

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Soru işaretini kendinde ara ayhancım Konuşturma beni
Konuş Burak Atak reis Sen ne alaka şimdi ben anlamadım Terbiyesiz ilan edilen senmisin benmiyim ve 1vs 10 attım. neyin ne olduğunu kimse bilmeden. saldırıldı biriniz gelip sordunuz mu noldu diye hepiniz. bir taraftan saldırıyorsunuz devam sıkıntı yok Allaha şükür.

BurakAtak

EFELER
27. Dönem Oyun Başkanı
Konuş Burak Atak reis Sen ne alaka şimdi ben anlamadım Terbiyesiz ilan edilen senmisin benmiyim ve 1vs 10 attım. neyin ne olduğunu kimse bilmeden. saldırıldı biriniz gelip sordunuz mu noldu diye hepiniz. bir taraftan saldırıyorsunuz devam sıkıntı yok Allaha şükür.
Ayhan beni başkaları ile karıştırma. Cevap verseydin zaten konuşulurdu. Saldırıyorsunuz falan hoş değil

Ahmett EROL

Tecrübeli Üye
45. Dönem Oyun Başkanı
Ya ayhan ayhannn bu aralar beni çok güldürüyorsun biliyormusun 😅 yapıpnyapıp sonra yapmadım ayaklarına yatman yeni baslangıc herhalde 😅

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Ya ayhan ayhannn bu aralar beni çok güldürüyorsun biliyormusun 😅 yapıpnyapıp sonra yapmadım ayaklarına yatman yeni baslangıc herhalde 😅
Ne yapmısım onu bir söyle bakalım senin yaptıklarının yanında. Gül Gül son gülen iyi güler ;)

Müslüm Ates

Vatandaş
Bütün Tebrik Eden Başkanlarımıza sonsuz teşekkürler ediyorum sağolun ❤️🇹🇷 Desteklerinizi Güzel sözlerinizi Duyunca Mutlu Oluyorum Herkesten Allah Razı Olsun