A
Alikeremonline
Ziyaretçi
Kalkın Bugün Türkiyenin En Büyüğünün Maçı Var ❤
Attığın gol yediğin ofsayt olsun galatasaray
Bizim bu aralar tam tersi oluyorAttığın gol yediğin ofsayt olsun galatasaray
bi şansızlık varBizim bu aralar tam tersi oluyor
Attığımız ofsayt Yediğimi gol oluyor
hocam bende 1907 den beri febeliyim kardeşimin adı bile civciv ama malesef sezon sonunda yine Galatasaray Her Sezon Olduğu Gibi Yine Şampiyon Olur Evlerinde Bize 7 Atarlararkadaşlar 1905'den beri Galatasaraylıyım kardeşimin adı aslan benim burcum aslan ama bugün maalesef en az 6 fark yeriz diye düşünüyorum
Türkiye'nin en büyüğü muKalkın Bugün Türkiyenin En Büyüğünün Maçı Var ❤
evet dostum türkiyenin en büyüğüTürkiye'nin en büyüğü mu
E bu gene ağlıyorTürkiye'nin en büyüğü mu
arkadaşlar 1905'den beri Galatasaraylıyım kardeşimin adı aslan benim burcum aslan ama bugün maalesef en az 6 fark yeriz diye düşünüyorum
Türkiye’nin en büyüğü dememizdeki sebep, bugüne kadar kazandığımız zaferler ve aldığımız kupalardır.Türkiye'nin en büyüğü mu
Çok Güzel İnsansınBaşarılar Galatasaray 2000 ruhu ile sahada olmanız dileğiyle…
Biz zaten bölgesel amatör ligde oynadık hepTürkiye’nin en büyüğü dememizdeki sebep, bugüne kadar kazandığımız zaferler ve aldığımız kupalardır.
Bir takıma büyük dememizin en büyük nedeni;
Şu ana kadar 23 kez Süper Lig şampiyonu olmuş, 18 kez Türkiye Kupası ve 16 kez de Türkiye Süper Kupası kazanmış; 2000 yılında da UEFA Kupası'nı ve UEFA Süper Kupa'yı kazanmış bir takım rakiplerinin hayal bile edemeyeceği başarılardır.
Ya abi harbi kendimi kesicem bak senin bu pollyanna tavırların yüzüneBaşarılar Galatasaray 2000 ruhu ile sahada olmanız dileğiyle…
Ayıp Kadir başkanım tabiki de en büyüğü açık ve net olarak gözüküyor. Kınıyorum siziTürkiye'nin en büyüğü mu
O zaman görüş farklılıklari diyerek beni kinamanizi reddetmeye çağırıyorum sado başkanımAyıp Kadir başkanım tabiki de en büyüğü açık ve net olarak gözüküyor. Kınıyorum sizi