V
V for Vendetta
Ziyaretçi
Siz hep ikincilik için savaş verdiniz Kadir abiBiz zaten bölgesel amatör ligde oynadık hep
Siz hep ikincilik için savaş verdiniz Kadir abiBiz zaten bölgesel amatör ligde oynadık hep
Bunu bana neden dedin şimdi kardeşim. Bizim tarihimizi neden hiçe saydın. Seni şiddetle kınıyorum şuanSiz hep ikincilik için savaş verdiniz Kadir abi
Karşim magarsus algılardan kurtulman dileğiyleE bu gene ağlıyor
Kesme sen kendiniYa abi harbi kendimi kesicem bak senin bu pollyanna tavırların yüzüne
Kendi çıktı konuştu sabah haziranda bırakıyorum diye ağlıyorKarşim magarsus algılardan kurtulman dileğiyle
Haziran’mı @Kadir Aydın hayırdırKendi çıktı konuştu sabah haziranda bırakıyorum diye ağlıyor
Keşke bıraksaKendi çıktı konuştu sabah haziranda bırakıyorum diye ağlıyor
Abi onu demiyorum. Tabiki bende destekleyecegim, en büyüğü cümlesine diyorum benKesme sen kendini
Söz Konusu TÜRKİYE ise renklerin ne önemi var
Yalan yapıyor ya bırakmaz o üstadım. Keşke bıraksa da gitse.Haziran’mı @Kadir Aydın hayırdır
Başarılar Galatasaray 2000 ruhu ile sahada olmanız dileğiyle…
Şş çaktırma aramızda kalsın da bu Galatasaray Avrupa da ilerlesin ki ligde bizim iddaımız devam etsinAbi onu demiyorum. Tabiki bende destekleyecegim, en büyüğü cümlesine diyorum ben
Beni korkutuyorsun artıkŞş çaktırma aramızda kalsın da bu Galatasaray Avrupa da ilerlesin ki ligde bizim iddaımız devam etsin
biz 2 hafta sonra çıkacağız Avrupa maçına zaten
Hocam yapma koskoca FENERBAHÇE bu nasil olur da 7 yer abartiyorsun bizim harcımız değiller bizim balonlar anca otursun hamburger yesin wanda naranin peşinde koşsun zaten federasyon arkamizda olmasa vay halimizehocam bende 1907 den beri febeliyim kardeşimin adı bile civciv ama malesef sezon sonunda yine Galatasaray Her Sezon Olduğu Gibi Yine Şampiyon Olur Evlerinde Bize 7 Atarlar
koskoca yerinde patladım ismailin bam diye patladığı gibiHocam yapma koskoca FENERBAHÇE bu nasil olur da 7 yer abartiyorsun bizim harcımız değiller bizim balonlar anca otursun hamburger yesin wanda naranin peşinde koşsun zaten federasyon arkamizda olmasa vay halimize