Bozkurt Harekat’ın Onur Günü (11 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Buğra Kemer
  • Başlangıç tarihi

KIZILYILDIZ

Bozkurt Harekat
Vatandaş
Seni kaptırmış olmanın hüznünü bir yana bırakırsak, başarılarınla gurur duyuyoruz. Bana kattıkların için teşekkür ediyorum abi yolun hep açık olsun🌹

E

Emirhanerdems

Ziyaretçi
@Tolga Çıtır abim görevin hayırlı uğurlu olsun 1.5 yıldır oyunda birlikte mücadele ettik seninle tanıştığım ve çalıştığım mutluyum. Oyunda elinden gelenin fazlasını yaptın şimdi de elinden gelenin fazlasını yapıcağına eminim. Her zaman yanında olucağımı bilmeni isterim. Başarılar dilerim 🌹

T

Tolga

Ziyaretçi
@Tolga Çıtır abim görevin hayırlı uğurlu olsun 1.5 yıldır oyunda birlikte mücadele ettik seninle tanıştığım ve çalıştığım mutluyum. Oyunda elinden gelenin fazlasını yaptın şimdi de elinden gelenin fazlasını yapıcağına eminim. Her zaman yanında olucağımı bilmeni isterim. Başarılar dilerim 🌹
Her zaman bendeki yerin çok ayrı. Seni tanımış olmanın, beraber bir şeyler için emek vermiş olmanın verdiği mutluluk da bana yetiyor kardeşim. Her şey için teşekkür ederim 🌹

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Vatandaş
Ben oyuna ilk geldigimde Tolga Citir oyun baskaniydi. Direkt mesaj yazmisdim ona. Ben nasil baskan ola bilirim oyunda. Tolga Citirda bana cok calisman gerekli yasmisdi.
Cok calisdim ama baskan olamadim haylaa🤣🤣