H
Son düdüğü çalmamış hiç bir müsabaka kazanılmış değildir 🫡Kazanan belli
Hakemler devreye girmeyip, takım düzgün oynarsa bizi yenebilecek takım tanımıyorum.Son düdüğü çalmamış hiç bir müsabaka kazanılmış değildir 🫡
Açıkçası beni tedirgin eden bir deplasman ama Sağolsun Rize yönetimi misafir takım bilet fiyatlarını uçurmamış
Konu Fener olunca yükseltmezler tabi arka bahçeniz nasılsaSon düdüğü çalmamış hiç bir müsabaka kazanılmış değildir 🫡
Açıkçası beni tedirgin eden bir deplasman ama Sağolsun Rize yönetimi misafir takım bilet fiyatlarını uçurmamış
Bu yoruma anca gülünürKonu Fener olunca yükseltmezler tabi arka bahçeniz nasılsa
Konu Fener olunca yükseltmezler tabi arka bahçeniz nasılsa
Bayağı tedirgin ediyor olmalı başkanı kongre üyeniz olan bir klübe karşı zorlanmadan 3 mü atarsınız 4 mü görecezSon düdüğü çalmamış hiç bir müsabaka kazanılmış değildir 🫡
En son gülen iyi gülerBu yoruma anca gülünür
E hadi bunları konuşalımBayağı tedirgin ediyor olmalı başkanı kongre üyeniz olan bir klübe karşı zorlanmadan 3 mü atarsınız 4 mü görecez
1 hafta iptal edilsin diye uğraştınız Ankaragücü stad meselesinde fakat biz ağlamadan düzgünce oynadık. Kişi kendinden bilir işiBiz Rize de bu sahada oynadıysak Fenerbahçe de oynayacak.
Ekli dosyayı görüntüle 14003
Ekli dosyayı görüntüle 14005
Emre Fenerbahçeli zatenE hadi bunları konuşalım
Emre Belezoğlu şimdi size göre has Fenerli değil mi..?
Eh bana görede has Galatasaray’lı 🫡
Biz göztepe maçında bu zeminden daha berbat şekilde oynadık top sekmiyordu o maçta O maç oynandıysa buda oynanacak.1 hafta iptal edilsin diye uğraştınız Ankaragücü stad meselesinde fakat biz ağlamadan düzgünce oynadık. Kişi kendinden bilir işi
Tamam reis her zaman haklısınız zaten her lafa bir bahaneniz var ben diyorum a sen diyorsun b bu şekilde iletişim kuramayızBiz göztepe maçında bu zeminden daha berbat şekilde oynadık top sekmiyordu o maçta O maç oynandıysa buda oynanacak.
Emre zaten Fenerli kupada gerekeni yapacak 2 haftaya hatayda 2 li defans çıkar size tamam işteE hadi bunları konuşalım
Emre Belezoğlu şimdi size göre has Fenerli değil mi..?
Eh bana görede has Galatasaray’lı 🫡
Aynen aynen çok güzel kuruyorsun kafanda, senaryo yazarı ol benceEmre zaten Fenerli kupada gerekeni yapacak 2 haftaya hatayda 2 li defans çıkar size tamam işte
Geçen hafta hakem olmasa Yenilecektiniz hakemle 1 puan aldınız.@MAGARSUS @Volkan Ylmz
Adil bir Furtbol ortamı olsa istediğiniz kadar konuşalım,işin eğrisi doğrusu ortada değil mi
Yazılıp çizilmiş bir provanın izleyicileriyiz.
Ben renklerine gönül verdiğim takımımı desteklemek istedim o kadar. 🫡