41.Dönem oyun başkanlığı adaylık açıklaması (4 Kişi İçeride)

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Değerli Başkanonline ailesi;

Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyor, iyilik,Güzellik,Sağlık ve Mutluluklar diliyorum.

Yaklasik 2 yıl önce başlamış oldugum bu oyunda, bir ayrılık dönemi yaşadım. Ve tekrardan geri geldim.

Ben bu oyunu sadece bir oyundan ibaret düşünmüştüm. Taki çok değer verdiğim ailem ALTIN OK ile tanışasiya kadar. Değerli abim @Murat ünlü burada oyunu bir kenara koy dostluk kardeşliği görmek için gel dediğinde ne kadar doğru söylediğini Altın Ok partisine gelerek çok iyi anladım. Bu partide yüzünü bile görmediğim kişilerle dost olduk, kardeş olduk, samimi olduk, birbirimizin ihtiyaç ve sorunlarına yetişir olduk. Kısacası bir oyundan daha fazlası.

Şimdi gelelim asıl meselemize;
Benim yeni geldiğimde bu parti yeni kurulmuş daha kimse bile Yok iken çalışarak, emek vererek, uykusuz kalarak azim ve kararlılıkla şuana kadar iktidar olan partilerin karşısında bu kadar kısa sürede en güçlü muhalefet partisi olduk, Altın Ok her yerde kendini gösterdi, meclise girdi, belediyeler aldı, valiler çıkardı bu başarı Altın Ok partisinin her bir üyesinin başarısıdır. Her bir Altın Ok partisi üyesine teker teker teşekkür eder, şükranlarımı sunar, başarılarının her zaman devamını dilerim.

Bu süreç içerisinde yanımızda olan umut ittifakının kıymetli partileri ;

ÖZGÜRLÜK VE İRADE
TOPLUMCU DEMOKRASİ
AZERBAYCAN TÜRK BİRLİĞİ
BÖRÜ
GÜÇLÜ GELECEK

Partilerine, üyelerine, başkanlarına sonsuz teşekkür eder, varlığımız ve birliğimizin daim olmasını temenni ederim.

Artık dengeleri kurmanın oyunun yönünü değiştirmenin zamanı geldi.

Bizim amacımız oyun başkanlığın da zamanında yapıldığı gibi ' ben taraflı oyun başkanıyım' demeyerek, tamamen tarafsız ve adaletli bir şekilde oyunu yönüne sokmak ve görevlerimizi icraa etmektir.

Oyun başkanlığı adayı sürecinde yanımda olan ve beni hep destekleyen değerli genel başkanım, kardeşim kralım @Fatih Tutuk'a,

Efendiligi saygı ve sevgisi ile Murat ünlü abime @hezarfen

Abimiz olan bize doğru yolu ve sakinliği herzaman hatırlatan @Hasanc57 abime

Aramıza yeni katılıp bize hızlıca ayak uyduran bize hep destek olan; @Volkan Ylmz @emreizmir, @Ömer0123 kardeşime.

Şuan aramızda olmayıp vatanı görevini yapmakta olan askerimiz canımız, paşamız, @umutcekinmez1 e

Partimizin gizli gizli Kahramanı @muratcany abime,

En önemlisi Altın Ok partisinin her bir üyesine teşekkürü borç bilirim.

Beni destekleyen desteklemeyen tüm başkanonline üyelerine sonsuz teşekkür eder, hepinize iyi,mutlu, huzurlu bir oyun dilerim.

Kadir Aydın
Altın Ok partisi
41.DÖNEM OYUN BAŞKANI ADAYI

Son düzenleme:
V

Volkan Ylmz

Ziyaretçi
2 aylık Altın Ok Partisi serüvenimde Altın Ok Partisine verdiğin emek asla tartışılmaz konusu bile açılmaz. Hiçbir üyeye ayrıcalık tanımadan herkese elinden gelenin en iyisini yaptın. Bu gösterdiğin olağanüstü çabaların sonucunda oyun başkanlığı adayı olmaya layık görüldün. Oyun başkanlığı seçimini kazanman halinde Tarafsız olacağından ve görevini layıkıyla en iyi şekilde yapacağından şüphem yok. Adaylığın hayırlı olsun. Allah utandırmasın inşallah.

Arkanda ordu var.

#Kadiraydıngöreve

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
2 aylık Altın Ok Partisi serüvenimde Altın Ok Partisine verdiğin emek asla tartışılmaz konusu bile açılmaz. Hiçbir üyeye ayrıcalık tanımadan herkese elinden gelenin en iyisini yaptın. Bu gösterdiğin olağanüstü çabaların sonucunda oyun başkanlığı adayı olmaya layık görüldün. Oyun başkanlığı seçimini kazanman halinde Tarafsız olacağından ve görevini layıkıyla en iyi şekilde yapacağından şüphem yok. Adaylığın hayırlı olsun. Allah utandırmasın inşallah.

Arkanda ordu var.

#Kadiraydıngöreve
Teşekkür ederim volkanım, biz biriz bütünüz başarı hepimizin başarısıdır.💪💪

H

Hezârfen

Ziyaretçi
Altın Ok olarak yola çıktığımız ilk günlerden beri beraberiz ve bugün emek harcadığımız gecemizi gündüzümüze kattığımız süreçte hep beraberimiz de olan Kardeşimiz Dostumuz Ailemizin en önemli ismini bugün burada desteklemek gurur verici bir durum. Bana nasip olmadı bu makam hatta %51’in ilk kaybedeni oldum 😂😂 harcımız değilmiş demekki. Umarım ki sana çok yakışacak kardeşim..

@MAGARSUS
Dengili sizlere de bu kutlu görev için vereceğiniz mücadelede başarılar dilerim 🫡

@Sado55 Emeğine sağlık sancısız geçen başını ağrıtmayan bir süreç geçirdin kıskandım seni 😂😂🫡

UMUT_AKAY

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Değerli Başkanonline ailesi;

Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyor, iyilik,Güzellik,Sağlık ve Mutluluklar diliyorum.

Yaklasik 2 yıl önce başlamış oldugum bu oyunda, bir ayrılık dönemi yaşadım. Ve tekrardan geri geldim.

Ben bu oyunu sadece bir oyundan ibaret düşünmüştüm. Taki çok değer verdiğim ailem ALTIN OK ile tanışasiya kadar. Değerli abim @Murat ünlü burada oyunu bir kenara koy dostluk kardeşliği görmek için gel dediğinde ne kadar doğru söylediğini Altın Ok partisine gelerek çok iyi anladım. Bu partide yüzünü bile görmediğim kişilerle dost olduk, kardeş olduk, samimi olduk, birbirimizin ihtiyaç ve sorunlarına yetişir olduk. Kısacası bir oyundan daha fazlası.

Şimdi gelelim asıl meselemize;
Benim yeni geldiğimde bu parti yeni kurulmuş daha kimse bile Yok iken çalışarak, emek vererek, uykusuz kalarak azim ve kararlılıkla şuana kadar iktidar olan partilerin karşısında bu kadar kısa sürede en güçlü muhalefet partisi olduk, Altın Ok her yerde kendini gösterdi, meclise girdi, belediyeler aldı, valiler çıkardı bu başarı Altın Ok partisinin her bir üyesinin başarısıdır. Her bir Altın Ok partisi üyesine teker teker teşekkür eder, şükranlarımı sunar, başarılarının her zaman devamını dilerim.

Bu süreç içerisinde yanımızda olan umut ittifakının kıymetli partileri ;

ÖZGÜRLÜK VE İRADE
TOPLUMCU DEMOKRASİ
AZERBAYCAN TÜRK BİRLİĞİ
BÖRÜ
GÜÇLÜ GELECEK

Partilerine, üyelerine, başkanlarına sonsuz teşekkür eder, varlığımız ve birliğimizin daim olmasını temenni ederim.

Artık dengeleri kurmanın oyunun yönünü değiştirmenin zamanı geldi.

Bizim amacımız oyun başkanlığın da zamanında yapıldığı gibi ' ben taraflı oyun başkanıyım' demeyerek, tamamen tarafsız ve adaletli bir şekilde oyunu yönüne sokmak ve görevlerimizi icraa etmektir.

Oyun başkanlığı adayı sürecinde yanımda olan ve beni hep destekleyen değerli genel başkanım, kardeşim kralım @Fatih Tutuk'a,

Efendiligi saygı ve sevgisi ile Murat ünlü abime @hezarfen

Abimiz olan bize doğru yolu ve sakinliği herzaman hatırlatan @Hasanc57 abime

Aramıza yeni katılıp bize hızlıca ayak uyduran bize hep destek olan; @Volkan Ylmz @emreizmir, @Ömer0123 kardeşime.

Şuan aramızda olmayıp vatanı görevini yapmakta olan askerimiz canımız, paşamız, @umutcekinmez1 e

Partimizin gizli gizli Kahramanı @muratcany abime,

En önemlisi Altın Ok partisinin her bir üyesine teşekkürü borç bilirim.

Beni destekleyen desteklemeyen tüm başkanonline üyelerine sonsuz teşekkür eder, hepinize iyi,mutlu, huzurlu bir oyun dilerim.

Kadir Aydın
Altın Ok partisi
41.DÖNEM OYUN BAŞKANI ADAYI
GÜÇLÜ GELECEK PARTİSİ Olarak her daim birik beraberlik için desteklerimiz sizindir başkanım hayırlı olsun inşallah