B
Büyük Mesut
Ziyaretçi
Trendyol Süper Liginin 26. haftasında sahasında galatasarayı mağlup eden Ankaragücü'nü yürekten kutluyorum
Galatasaray ı yazarken saygısızlık yapma bro Galatasaray dediğin takım Dünya 1.si olan tek Türk takımı Avrupa da sayısız başarılar elde etmiş takım sizin gibi başka yerlerde Uefa nın Şike yapan takımlar listesinde bizim takımımızın adı yok orda fenerbahçe beşiktaş ın adı varTrendyol Süper Liginin 26. haftasında sahasında galatasarayı mağlup eden Ankaragücü'nü yürekten kutluyorum
Galatasaray ı yazarken saygısızlık yapma bro Galatasaray dediğin takım Dünya 1.si olan tek Türk takımı Avrupa da sayısız başarılar elde etmiş takım sizin gibi başka yerlerde Uefa nın Şike yapan takımlar listesinde bizim takımımızın adı yok orda fenerbahçe beşiktaş ın adı var
Allah var gam yok Ankaragücü nü eze eze yemezsek bizede Galatasaray demesinler yine yeniden daha önce yaptığımız gibi yine bu sene Şampiyon Galatasaray Yazdıracağız
Galatasaray ı yazarken saygısızlık yapma bro Galatasaray dediğin takım Dünya 1.si olan tek Türk takımı Avrupa da sayısız başarılar elde etmiş takım sizin gibi başka yerlerde Uefa nın Şike yapan takımlar listesinde bizim takımımızın adı yok orda fenerbahçe beşiktaş ın adı var
Allah var gam yok Ankaragücü nü eze eze yemezsek bizede Galatasaray demesinler yine yeniden daha önce yaptığımız gibi yine bu sene Şampiyon Galatasaray Yazdıracağız
Herkez konuşur Galatasaray tarih yazarGalatasaray ı yazarken saygısızlık yapma bro Galatasaray dediğin takım Dünya 1.si olan tek Türk takımı Avrupa da sayısız başarılar elde etmiş takım sizin gibi başka yerlerde Uefa nın Şike yapan takımlar listesinde bizim takımımızın adı yok orda fenerbahçe beşiktaş ın adı var
Trendyol Süper Liginin 26. haftasında sahasında galatasarayı mağlup eden Ankaragücü'nü yürekten kutluyorum
Kadim dostum senden beklemezdim böyle şeyiTrendyol Süper Liginin 26. haftasında sahasında galatasarayı mağlup eden Ankaragücü'nü yürekten kutluyorum
Gesem kazanmış