Türkiyenin En Büyük takımının maçı var 💛❤️ (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Volkan Ylmz
  • Başlangıç tarihi
V

Volkan Ylmz

Ziyaretçi
Algıya bak 😂😂, Cümlemde öyle bişey yok nerden uydurdun acaba?
Screenshot_20240220_230059_com.android.chrome.jpg

Avrupada En Çok Maç oynayan En Çok Galibiyet alan En çok Gol Atan En başarılı Türk Takımı Galatasaray ve sizin ile Bizim kuruluş amacımız farklı sizin kuruluş amacınız Galatasaray ı yenmek bizim Kuruluş amacımız Türk olmayan takımları yenmek. Bizim asıl sebebimiz bu işte Uefa Şampiyonlar Ligi ve Uefa Avrupa liginde en başarılı takımlar arasındayız ve bu kapsamda Şampiyonlar Ligi ve Eski adı Şampiyon Kulüpler kupası dahil Galatasaray 5 kez Çeyrek Final 1 Kez Yarı finale kaldı.

Uefa Avrupa liginde ise 1 kez Finale kaldı ve Kupanın sahibi oldu. Ve Uefa Süper Kupasınıda müzesine getirdi.

Fenerbahçe ise 1 kez Şampiyonlar ligi çeyrek final 1 kez de Uefa Avrupa Ligi yarı final ve 1 kez çeyrek final oynadı.

Biz boşuna Türkiyenin En büyük takımı Galatasaray demiyoruz siz istediğinizi deyin istediğiniz algıyı yapın ama bu gerçekleri asla değiştiremezsiniz değiştirmeye de gücünüz yetmez.

💛❤️💛❤️💛❤️💛❤️Screenshot_20240220_230307_com.android.chrome.jpg

H

Hezârfen

Ziyaretçi
Başka mesele kalmadı birbirinizin canını spor ve futbol ile mi sıkacaksınız.? 😂

Başlarım Fenerine Cimbomuna Kartalına size bir şey olmasın 🫡

H

Hezârfen

Ziyaretçi
@Volkan Ylmz dislike istinaden diyorum sana olsun biraderim 😂 Galatasaray’ında senin olsun. Gördüm de senin kadarına şahit olmadım valla en büyük Galatasaray desem sen şimdi onun içinde bana birşey bulursun 😂

@Alikeremonline Üstad bunun için bir çabam yok açıkçası insan olsak yeter biz bütünlüğü hiç bir şekilde sağlayamıyoruz bir olmak gibi gibi bir düşünce asla yok dün Kürtlere ağıza alınmayacak laflar söyleyenler bugün çıkar için el ele halay çekiyor evet meselenin bununla ne alakası var diyebilirsiniz şimdi demek istediğim İNSAN olmak hepimize yetecek.

Sarı Lacivert benim uğruna savaş verdiğim bir renk değil sadece gönül verdiğim bir renk bunun aksini destekleyene gönül verene ben sen böylesin şöylesin desem ne geçecek elime 😂 o yüzden Başlarım Cimbom’a Kanarya’ya Kartal’a @Volkan Ylmz için pek mümkün olmayan bu durum benim için değişmeyecek bir mesele 🫡

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
@Volkan Ylmz dislike istinaden diyorum sana olsun biraderim 😂 Galatasaray’ında senin olsun. Gördüm de senin kadarına şahit olmadım valla en büyük Galatasaray desem sen şimdi onun içinde bana birşey bulursun 😂

@Alikeremonline Üstad bunun için bir çabam yok açıkçası insan olsak yeter biz bütünlüğü hiç bir şekilde sağlayamıyoruz bir olmak gibi gibi bir düşünce asla yok dün Kürtlere ağıza alınmayacak laflar söyleyenler bugün çıkar için el ele halay çekiyor evet meselenin bununla ne alakası var diyebilirsiniz şimdi demek istediğim İNSAN olmak hepimize yetecek.

Sarı Lacivert benim uğruna savaş verdiğim bir renk değil sadece gönül verdiğim bir renk bunun aksini destekleyene gönül verene ben sen böylesin şöylesin desem ne geçecek elime 😂 o yüzden Başlarım Cimbom’a Kanarya’ya Kartal’a @Volkan Ylmz için pek mümkün olmayan bu durum benim için değişmeyecek bir mesele 🫡
Geselilerle futbol zafer ittifaklılarla siyaset konuşulmaz