Dolandırıcılık (1 Kişi İçeride)

UMUT_AKAY

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Tatil modununa alınca neden seçme seçime yasak ve valilik görevimde alırsınız sahtekarıltır bu metinde bile yok böyle açıklama benim zamanamı çaldınız emeklerimi çaldınız ve metinde öyle bir şey yok yüzde yüz suçlusunuzScreenshot_20240223_055420_com.gbox.android.jpg

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Duyuruları takip etseydiniz geçtiğimiz günlerde bununla ilgili bir duyuru yayınladığımızı görürdünüz.
Bir makama sahip oyuncunun zaten 3 gün oyuna girmeme hakkı var bu süre sonunda hala girmiyor ise zaten inaktif oluyor. Ve öyle görevden düşüyor.
Ayrıca sizin söylediğiniz gibi yanlışlıkla tatile almak gibi bir durum yok.

Ortada çalınan bir emek olmayıp, bu sinirinizi başınıza gelen talihsiz olaya veriyoruz.
Bu tonda devam ederseniz, banlanacaksınız.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici

S

Sipan Balık

Ziyaretçi
Tatil modununa alınca neden seçme seçime yasak ve valilik görevimde alırsınız sahtekarıltır bu metinde bile yok böyle açıklama benim zamanamı çaldınız emeklerimi çaldınız ve metinde öyle bir şey yok yüzde yüz suçlusunuz

Ekli dosyayı görüntüle 14139
Zaten duyurulara söylemişlerdi + olarak
Eğer bir görev aldıysanız o görevi lağıyla yapmanız gerektiğini düşünüyorum, sonuçta ortada kaybolan bir vali , milletvekili veya şehir başkanı var gerektiği zaman bu kişilerin görevleri oluyor sizin ortada olmamanız oyunun seneryosunu yavaşlatıyor . O yüzden bana göre ortada yanlış bı durum yok