Baskan online yönetimine.. (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

SeAhKa

Ziyaretçi
Meclis başkanı olarak sesleniyorum.

Yönetime yeni katılan arkadaşlarımıza Öncelikle görevlerinde başarılar diliyorum..

Ve bütün yönetime

Tek amacı oyunculara had bildirmeye çalışmak oyuncularla polemiklere girmek elinizdeki ban sopası ile tehdit etmek sıkıştıkça yeni kurallar çıkarmaktan ileri gitmiyor.

Eski yeni bütün oyunculara oyunu sevdirmek oyunda canlı tutmak partilerin,parti yönetimlerinin ve başkanlarının çabalarına kalmış durumda olması vahim bir durumdur.

Mecliste bekleyen yaklaşık 50 tane yasa tasarı var.
İvedilikle müdahale ediniz zira.

Meclis işlemiyor.

Ve oyun, yönetim eliyle amacı dışında seyrediyor..

Eskiler oyuna dönmek istemiyor.
Yeni gelen onlarca kişiden bir kaçı oyunda kaliyor.

Tek amaç mv bakan başkan ve kolluk kuvveti olmak mıdır.

Lütfen Oyunun ve oyuncuların önünü açın

Oyun başkanı
Meclis başkanı
Ve en önemlisi meclis çıkaracağı yasalarla sizin yukunuzu azaltacak ve size çıkan yasaları oyuna entegre etmek dışında bir iş kalmayacaktır.

Son olarak oluşturmaya çalıştığınız ve sona yaklaştığınızı söylediğiniz şeyin adı OYUN KURALI dır.

Anayasayı ancak meclis belirler.ve meclis değiştirebilir.

Meclis adına meclis başkanı olarak nacizane onerim Anayasa söyleminden vazgecmeniz ve yuce meclisi itibarsızlaştırmaya son vermeniz.

Meclis başkanı

The order

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Kesinlikle ve kesinlikle katılıyorum, anayasa heyeti kuruluacaksa meclis diye birşey olmasın o zaman, neden milletvekili, grup başkan vekili, meclis başkanı seçiyoruz ozaman. Anayasa komisyonu kurulacaksada bu meclis ile kurulmasi gerekir. Önüne gelen anayasa teklifi sunamaz.

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Sonuna kadar haklisiniz Meclis başkanim 2 donemdir milletvekilliği yapiyorum işleyiş çok durgun ayrica vekil olarak bizim hic bir ayricaligimizda yok halkın iradesi ile makama geliyoruz ama işlevsiziz son zamanlardaki oyun birakma sayisi incelensin herşey ortada zaten herkes makamlari birakipda gidiyor.

B

busr

Ziyaretçi
Yanlış anladıysam düzeltin, anayasa komisyonu kurmak yerine meclisin oyun kuralları için oylama yapmasını istiyorsunuz. Hatırlarsınız zamanında iktidarın yararına olan bi değişiklik konuşuluyordu ve buna bende dahil sizde itiraz ettiniz ancak bu çok daha beter, oyunu komple iktidarın eline veriyorsunuz. O gün kurt a söylediğim şeyi sizede söyleyeyim, gün gelecek sizin ittifakınızda kaybedecek demiştim, gün gelecek umut ittifakıda kaybedecek bu sürekli değişir ancak bu dediğiniz olursa bi ittifak iktidar olduğunda bi daha iktidarlığı kaybetmez.

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Yanlış anladıysam düzeltin, anayasa komisyonu kurmak yerine meclisin oyun kuralları için oylama yapmasını istiyorsunuz. Hatırlarsınız zamanında iktidarın yararına olan bi değişiklik konuşuluyordu ve buna bende dahil sizde itiraz ettiniz ancak bu çok daha beter, oyunu komple iktidarın eline veriyorsunuz. O gün kurt a söylediğim şeyi sizede söyleyeyim, gün gelecek sizin ittifakınızda kaybedecek demiştim, gün gelecek umut ittifakıda kaybedecek bu sürekli değişir ancak bu dediğiniz olursa bi ittifak iktidar olduğunda bi daha iktidarlığı kaybetmez.

Meclis var ise olması gereken tam olarak budur.

Tüm milletvekillerimizin özgür ve hür iradesi ile oylamaya katılacağını ben beyan ediyorum.

Tüm partiler bu beyanı verirse kolay aşılabilecek bir durum.

FurkanB.

EFELER
32. Dönem Oyun Başkanı
Oyunun oynanışıyla ilgili her kesimden gönüllü alınarak yapılacak bir komisyondan bahsediliyor ve bu komisyon ile daha hızlı kararlar almak mümkün. Bildiğiniz üzere bu isyanınıza katılan @Büyük Mesut ve @Hezârfen başkanlarda gönüllü olmuş kişiler. Açıkçası orada gönüllüyüm yazıp burada isyanınıza katılması kararsızlıktan başka bir şey değil galiba.

B

busr

Ziyaretçi
Meclis var ise olması gereken tam olarak budur.

Tüm milletvekillerimizin özgür ve hür iradesi ile oylamaya katılacağını ben beyan ediyorum.

Tüm partiler bu beyanı verirse kolay aşılabilecek bir durum.
Bu dediğinin olmayacağını sende biliyorsun fatih baskan. Ha anayasa komisyonu nasıl işler ondada sorunlar olur mu bilmiyorum o yönetimin işi ama bu açtığınız konu kendinizle çelişmektir. Dün muhalifken bi güncelleme hakkında "Bu iktidarı daha çok güçlendirir dengesizlik olur" diyen sizler bugün iktidarı aldığınızda meclis oyun kuralları için oylama yapsın, meclis başkanının yetkileri olsun diyorsunuz.

V

Volkan Ylmz

Ziyaretçi
Anayasa düzenlemesi sadece meclis ile yapılır. Diğer türlü yapılırsa. Zaten meclisin olması gereksiz kalıyor. Anayasa değişikliği mecliste yapılması gerekiyor.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Arkadaşlar basit bir şekilde tüm kuralların birleştirileceği oyunculardan bu konuda yardım alacağımız, geçmiş kuralların, tecrübeli oyuncuların bilgilerinden yararlanacağımız bir durumu bu kadar büyük bir olay haline getirmenizi şaşkınlıkla izliyoruz.
Dilerseniz sizin de dahil olabileceğiniz bir durum var iken,
Oradaki oyuncularla yardımlaşma ve dayanışma göstererek oyun içi kuralları yapacağımız tek bir metin hazırlama çabamız var iken buna taş koymak, tartışma yaratmaya çalışmak açıkçası hoş bir durum değil.
Oyun kurallarını bir alana toparlamaya çalışsak bu bile günlerimizi alacak bu yüzden desteğe ihtiyacımız var.
Helin siz de katılın.
Ayrıca kuralların oyuncuların katkısı ile yeniden belirlenmesi gibi bir durum tabi ki yönetici onayı ile olur. Bu konuda kaygılarınızı anlamakla beraber sakin olmanızda fayda görüyorum.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Oyunun oynanışıyla ilgili her kesimden gönüllü alınarak yapılacak bir komisyondan bahsediliyor ve bu komisyon ile daha hızlı kararlar almak mümkün. Bildiğiniz üzere bu isyanınıza katılan @Büyük Mesut ve @Hezârfen başkanlarda gönüllü olmuş kişiler. Açıkçası orada gönüllüyüm yazıp burada isyanınıza katılması kararsızlıktan başka bir şey değil galiba.
Komisyon kurulduğunda meclisin görevi ne olacak peki. Niye var meclis?

H

Hezârfen

Ziyaretçi
Ben gönüllü olmaktan çekildiğimi bildirdiğim bir mesaj yazmıştım lakin provakasyon olarak öngörüldüğü için cevabım kaldırılmıştı.
Not; çekilmeyi bildirdiğim mesaj evet kabul edilebilir şekilde provoke ediciydi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...