S
SeAhKa
Ziyaretçi
Meclis başkanı olarak sesleniyorum.
Yönetime yeni katılan arkadaşlarımıza Öncelikle görevlerinde başarılar diliyorum..
Ve bütün yönetime
Tek amacı oyunculara had bildirmeye çalışmak oyuncularla polemiklere girmek elinizdeki ban sopası ile tehdit etmek sıkıştıkça yeni kurallar çıkarmaktan ileri gitmiyor.
Eski yeni bütün oyunculara oyunu sevdirmek oyunda canlı tutmak partilerin,parti yönetimlerinin ve başkanlarının çabalarına kalmış durumda olması vahim bir durumdur.
Mecliste bekleyen yaklaşık 50 tane yasa tasarı var.
İvedilikle müdahale ediniz zira.
Meclis işlemiyor.
Ve oyun, yönetim eliyle amacı dışında seyrediyor..
Eskiler oyuna dönmek istemiyor.
Yeni gelen onlarca kişiden bir kaçı oyunda kaliyor.
Tek amaç mv bakan başkan ve kolluk kuvveti olmak mıdır.
Lütfen Oyunun ve oyuncuların önünü açın
Oyun başkanı
Meclis başkanı
Ve en önemlisi meclis çıkaracağı yasalarla sizin yukunuzu azaltacak ve size çıkan yasaları oyuna entegre etmek dışında bir iş kalmayacaktır.
Son olarak oluşturmaya çalıştığınız ve sona yaklaştığınızı söylediğiniz şeyin adı OYUN KURALI dır.
Anayasayı ancak meclis belirler.ve meclis değiştirebilir.
Meclis adına meclis başkanı olarak nacizane onerim Anayasa söyleminden vazgecmeniz ve yuce meclisi itibarsızlaştırmaya son vermeniz.
Meclis başkanı
The order
Yönetime yeni katılan arkadaşlarımıza Öncelikle görevlerinde başarılar diliyorum..
Ve bütün yönetime
Tek amacı oyunculara had bildirmeye çalışmak oyuncularla polemiklere girmek elinizdeki ban sopası ile tehdit etmek sıkıştıkça yeni kurallar çıkarmaktan ileri gitmiyor.
Eski yeni bütün oyunculara oyunu sevdirmek oyunda canlı tutmak partilerin,parti yönetimlerinin ve başkanlarının çabalarına kalmış durumda olması vahim bir durumdur.
Mecliste bekleyen yaklaşık 50 tane yasa tasarı var.
İvedilikle müdahale ediniz zira.
Meclis işlemiyor.
Ve oyun, yönetim eliyle amacı dışında seyrediyor..
Eskiler oyuna dönmek istemiyor.
Yeni gelen onlarca kişiden bir kaçı oyunda kaliyor.
Tek amaç mv bakan başkan ve kolluk kuvveti olmak mıdır.
Lütfen Oyunun ve oyuncuların önünü açın
Oyun başkanı
Meclis başkanı
Ve en önemlisi meclis çıkaracağı yasalarla sizin yukunuzu azaltacak ve size çıkan yasaları oyuna entegre etmek dışında bir iş kalmayacaktır.
Son olarak oluşturmaya çalıştığınız ve sona yaklaştığınızı söylediğiniz şeyin adı OYUN KURALI dır.
Anayasayı ancak meclis belirler.ve meclis değiştirebilir.
Meclis adına meclis başkanı olarak nacizane onerim Anayasa söyleminden vazgecmeniz ve yuce meclisi itibarsızlaştırmaya son vermeniz.
Meclis başkanı
The order