Bugün Günlerden Galatasaray 💛❤️ (7 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Volkan Ylmz
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Montaj Video ile pfdk ya sevkedildi ve cezanın maç günü açıklanması Bi başka hal itiraz yapmak için zaman yetmeyecek onlarda biliyor cezanın silineceğini tahkime giderse o yüzden maç günü paylaşalım işimizi garantiye alalım dediler ve istediklerini başardıklarını sanıyorlar ama Biz Galatasarayız o kurulan tüm oyunları hepinizin başına yıkarız daha önce nasıl yıktıysak yine yıkarız 💛❤️
Volkan..

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Arkadaşlar Fenerli ve Galatasaraylı arkadaşlar birbirlerine baya söylemde bulunmuş ama şöyle bir durum var, ben Galatasaraylıyım, ve açık ve net zaman zaman feneri zaman zaman Galatasaray’ı kolluyor hakemler, amaçları bu şampiyonluk yarışını son haftaya kadar taşımak, yarış koparsa ligi izleyen kalmaz, hem de şuan ligin yayın ihalesi varken bilerek bu yarışı devam ettiriyorlar asıl maç Gs-Fb derbisinde bizi bekliyor olacak, o maç hangi sonuçta biterse bitsin, ortalık fena karışacak 😃

V

Volkan Ylmz

Ziyaretçi
20240226_230401.jpg

Bu pozisyonda Kerem Demirbay a sarı kart Erdoğan Yeşilyurt a Kırmızı kart çıkmalıydı.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Türkiye galatasaray kadar rezil bi camiayı görmedi göremez cidden ben utanıyorum nasıl gönlünüz rahat savunuyosunuz valla hayret ediyorum

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Ne utanmaları var ne mantıklı tek bir yorumları var. Her sene tüm tezgah galatasaraya kuruluyormuş gibi yapıp yıllarca iki sezonda bir şampiyon oldular ve düzeni yendiklerini sandılar. Buna ancak şizofren biri inanabilir. Zannediyolar ki tff ve hükümet başkasını şampiyon yapmak istiyor ama bunlar sahade hakemi de yeniyor tff yi de 🤣🤣 Adamlardaki lobi masonlarda yok bi tanesi delikanlı gibi çıkıp valla kardeş beşiktaşın da hakkını yedik fenerinde diyemiyor çok değişik bir camia. Malum partinin seçmenleriyle aynı kitle aynı kafa ülkeyi ortadoğu seviyesine bunlar çekiyor yeminle

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Ne utanmaları var ne mantıklı tek bir yorumları var. Her sene tüm tezgah galatasaraya kuruluyormuş gibi yapıp yıllarca iki sezonda bir şampiyon oldular ve düzeni yendiklerini sandılar. Buna ancak şizofren biri inanabilir. Zannediyolar ki tff ve hükümet başkasını şampiyon yapmak istiyor ama bunlar sahade hakemi de yeniyor tff yi de 🤣🤣 Adamlardaki lobi masonlarda yok bi tanesi delikanlı gibi çıkıp valla kardeş beşiktaşın da hakkını yedik fenerinde diyemiyor çok değişik bir camia. Malum partinin seçmenleriyle aynı kitle aynı kafa ülkeyi ortadoğu seviyesine bunlar çekiyor yeminle
Bi gün çıkıp tff ye sahip çıkıyolar işler riske girince tff yi gömüyolar birilerine yön veriyolar istediklerinş alıp sonra yine oyna devam kafasına giriyolar. Bu her sene aynı şekilde olmasına rağmen bi tanesi delikanlı gibi durun kardeşler burda eyyam var sıkıntı var diyemiyor. Etraflarında olandan bitenden, camialarını kim ne niyetle ne menfaatle savunuyor kimin ne çıkarı var görmeden aşkın olayım açıp fener ağlama diye nara atıyolar değişik bir kitle

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
@Büyük Mesut konuyu o kadar net özetledinki, bu kelimelerin üzerine daha hiç birşey demeye gerek yok. Sigaramı küllüğe bıraktım ve ayakta alkışladım 👏👏👏

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Cumartesi fenere verilen son dakika penaltı pozisyonu ile alakalı görüşünü çok merak ettim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...