H
H Ü S E Y İ N
Ziyaretçi
Selamünaleyküm başkanlarım
Aleyküm selamSelamünaleyküm başkanlarım
Aleyküm Selam BaşkanımSelamünaleyküm başkanlarım
Hocam siyaset içi veya dışı hiç farketmez tartışmak doğaldır. İnsanın fıtratında var bir kere. Ama bu kimsenin kimseye, birbirine hakaret etme hakkı doğurmuyor. Herkes terbiyesini takındığı koşulda burada çok güzel siyaset de tartışılır, siyaset de yapılır. Tartışmak için illa hakaret etmek veya nispet yapmaktan geçmiyor. Adı üstünde rol bu. Rolün dışına çıkıp kendinizi kaptırıp çirkefleşmenin manası yok. Sözüm meclisten dışarı.hocam oyunun amacı siyaset etmek ya hani böyle tartışmalar gerginlikler illa olacaktır
demek istediğini anladım hocam hakaret olmadan da tartışılırHocam siyaset içi veya dışı hiç farketmez tartışmak doğaldır. İnsanın fıtratında var bir kere. Ama bu kimsenin kimseye, birbirine hakaret etme hakkı doğurmuyor. Herkes terbiyesini takındığı koşulda burada çok güzel siyaset de tartışılır, siyaset de yapılır. Tartışmak için illa hakaret etmek veya nispet yapmaktan geçmiyor. Adı üstünde rol bu. Rolün dışına çıkıp kendinizi kaptırıp çirkefleşmenin manası yok. Sözüm meclisten dışarı.
Kime laf anlatıyorsun ki kanka dpsjxoejdokwoxksdemek istediğini anladım hocam hakaret olmadan da tartışılır
Bana anlatıyo da Burağım hayırdır sen ne anlatıyosun? Aramızda bir problem sıkıntı mı var? Varsa insan içinde etiket etmenin reklam etmenin manası yok. Gel özelden yaz çözelim kardeşim. Bi hatam olduysa, bi hatan varsa bunu benimle çöz. Dolaylı yoldan laf atma. Bundan bir kaç zaman öncesine kadar aynı parti için çalışıp çabalayıp, birbirimizin yüzüne gülüyorduk. Hoş değil.Kime laf anlatıyorsun ki kanka dpsjxoejdokwoxks
Dimi neden olmasın.demek istediğini anladım hocam hakaret olmadan da tartışılır
tabiki ama gerginlikler yüksek tansiyonlar bazen böyle şeylere yol açabiliyorDimi neden olmasın.
Aleyküm Selam BaşkanımSelamün Aleyküm başkanlar
Aleyküm selamSelamün Aleyküm başkanlar
Ve aleykümesselam Volkan başkanım, nasılsın, sağlığın sıhhatin iyidir inşallahSelamün Aleyküm başkanlar
Allaha şükür iyiyim başkanım sen nasılsınVe aleykümesselam Volkan başkanım, nasılsın, sağlığın sıhhatin iyidir inşallah
Şükür başkanım, menerimin şanlı Ankaragücü ile maçı var ona bakacağız napalımAllaha şükür iyiyim başkanım sen nasılsın
İzle izle, he 20dkden sonra kapama televizyonuŞükür başkanım, menerimin şanlı Ankaragücü ile maçı var ona bakacağız napalım
Ben bakmayacağım halı saha maçım varŞükür başkanım, menerimin şanlı Ankaragücü ile maçı var ona bakacağız napalım