Sizler Bizimle Misiniz? (9 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan mirfewiron
  • Başlangıç tarihi

Mühendis

Üye
Vatandaş
Konu başlığında bizimle misiniz diye bir soru sorulmuş. Arkadaşta soruya cevap olarak değiliz demiş. Madem cevabı kaldıramayacaksınız, neden soruyorsunuz? Bu kadar tantana çıkıyor.
Ben de değilim.

A

Alikeremonline

Ziyaretçi
Sen mi küfür edecen ali kerem? Edeceksen numaramı veriyim ara et
ben küfür edicem niye bir şey yazmadım hocam oradaki cümlede sadece bu tür kışkırtma yapıldığı zaman iyi sonuçlar olmaz birisi çıkar küfür eder hepimizin canı sıkılır bunu demeye çalışıyorum

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Konu başlığında bizimle misiniz diye bir soru sorulmuş. Arkadaşta soruya cevap olarak değiliz demiş. Madem cevabı kaldıramayacaksınız, neden soruyorsunuz? Bu kadar tantana çıkıyor.
Ben de değilim.
Abi kime ne açıklıyosun gül geç boşver🤣🤣🤣

A

Alikeremonline

Ziyaretçi
Ben de değilim.
seni ne ilgilendiriyor burada tam olarak arkadaşın avukatı senmisin ?

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
ben küfür edicem niye bir şey yazmadım hocam oradaki cümlede sadece bu tür kışkırtma yapıldığı zaman iyi sonuçlar olmaz birisi çıkar küfür eder hepimizin canı sıkılır bunu demeye çalışıyorum
Ya iyi sonuçlar olmasa nolacak ali kerem boşver düşünme beni bu kadar kral keyfine bak

A

Alikeremonline

Ziyaretçi
Beni ilgilendirmiyorsa forumda ne işiniz var arkadaşım? Kendi aranizda konuşun bizlemiyiz degilmiyiz diye. Bana yasak mı var?
yasak falan yok burda kaos yaratmaya çalışmanında bir anlamı yok mâğlum bozkurt gönderi iktidarın direk yazma duvarı olduğu için 😁