T
TürkAslan54
Ziyaretçi
Bu konu kapanmadı mı hala? herkes kendi ittifağında dolansın heyecanlanmasın kimse
Rahatsızsan paylaşım yapma. Sessiz sedasız oyna arkadaşım. Biz sizinle değiliz çok şükür.yasak falan yok burda kaos yaratmaya çalışmanında bir anlamı yok mâğlum bozkurt gönderi iktidarın direk yazma duvarı olduğu için
yazdığın şeye dikkat et paylaşımı yapan ben değilim kaos yapılmamasının gerektiğini söylüyorum bana burda hala tatava yapıyorsunRahatsızsan paylaşım yapma. Sessiz sedasız oyna arkadaşım. Biz sizinle değiliz çok şükür.
Kardeş biz kimsenin paylaşımlarını baltalamıyoruz sizden de aynı seygıyı beklerdik bu paylaşım bizim seçim paylaşımınızRahatsızsan paylaşım yapma. Sessiz sedasız oyna arkadaşım. Biz sizinle değiliz çok şükür.
Paylaşımında davetimizin sebebi açık ve net yazıyor okursanız sevinirimSizinle olmak için bir neden söyler misin?
TamamPaylaşımında davetimizin sebebi açık ve net yazıyor okursanız sevinirim
yazdığın şeye dikkat et paylaşımı yapan ben değilim kaos yapılmamasının gerektiğini söylüyorum bana burda hala tatava yapıyorsun
Kardeş biz kimsenin paylaşımlarını baltalamıyoruz sizden de aynı seygıyı beklerdik bu paylaşım bizim seçim paylaşımınız
Bu kirli dilden rahatsızız ve paylaşımlarımızda görmek istemiyoruz
Arkadaşlar, anlamadığınız bir konu var. Biz Bozkurt Harekat Partisi olarak hiçbir zaman kaostan beslenmedik, beslenmeyiz. Kimsenin konusunu baltalamadık. Ama görüyoruz ki saygı tek taraflı ve bizim tarafımızdan gösteriliyor. Ben Altınok Partisi'ne sorarım; hangi paylaşımınıza bu şekilde saldırdık veya saygısızlık yaptık? Siz hiç düşünmez misiniz ki bizler de seçim için paylaşım yapacağız, aynı muameleyi görür müyüz? Onun için herkes yerini, hududunu bilmeli. İlgini çekmiyorsa, beğenme, geç.
Bizimle misiniz sorusuna hayır değiliz diyen başkanlarımız cevabınızı verdiyseniz konudan çıkabilirsiniz teşekürler iyi akşamlar
Gayet Saygı Çerçevesinde Söylemişiz Burada Ney Zoruna Gitmiş Olabilirki ?Sorduğunuz sorunun altını doldurun. Biz de kaos peşinde değiliz. Bizimle misiniz sorusunin 2 cevabı vardır. Hayır değiliz diyene tatava yapma, kaos çıkarma vs gibi yaklaşımlar yapmanız hoş değil. Madem bir role play içindeyiz, o zaman buna uygun davran, değiliz diyene sebep sor. Olmamız için de bize bir sebep gösterin. Kaosu çıkaran aşağıda alintiladigim mesaj sahipleridir.
Bir partiye üye misin?Sorduğunuz sorunun altını doldurun. Biz de kaos peşinde değiliz. Bizimle misiniz sorusunin 2 cevabı vardır. Hayır değiliz diyene tatava yapma, kaos çıkarma vs gibi yaklaşımlar yapmanız hoş değil. Madem bir role play içindeyiz, o zaman buna uygun davran, değiliz diyene sebep sor. Olmamız için de bize bir sebep gösterin. Kaosu çıkaran aşağıda alintiladigim mesaj sahipleridir.
Üye değilim. Neden?Bir partiye üye misin?
Oyuncu adını söyler misinÜye değilim. Neden?
Ne münasebet?Oyuncu adını söyler misin
Benim niye zoruma gitsin? Kaosla sucluyorsun, itham ediyorsun. Ben değilim dedigimde sizin ne zorunuza gitti başkanım?Gayet Saygı Çerçevesinde Söylemişiz Burada Ney Zoruna Gitmiş Olabilirki ?
Neden oyuncu adını söylemekten korkuyorsun?Ne münasebet?
Çok şükür bir korkum yok. Böyle bir zorunluluğum olmadığı için soylememeyi tercih ediyorum. Oyuncu adımı alıp siz ne yapacaksınız başkanım?Neden oyuncu adını söylemekten korkuyorsun?
benimde zoruma giden birşey yokBenim niye zoruma gitsin? Kaosla sucluyorsun, itham ediyorsun. Ben değilim dedigimde sizin ne zorunuza gitti başkanım?
Oyun içerisinden davet yapıcam size partisiz üye olduğunuz için ( tabi doğru söylüyorsanız)Çok şükür bir korkum yok. Böyle bir zorunluluğum olmadığı için soylememeyi tercih ediyorum. Oyuncu adımı alıp siz ne yapacaksınız başkanım?