Sizler Bizimle Misiniz? (6 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan mirfewiron
  • Başlangıç tarihi

Mühendis

Üye
Vatandaş
Oyun içerisinden davet yapıcam size partisiz üye olduğunuz için ( tabi doğru söylüyorsanız)
Davetinize icabet etmeyeceğim asla. O yüzden gerek yok baskanim. Ne siz yorulun, ne ben açıklama yapayım. Yeterki siz 2 cevaplı sorduğunuz sorularda, her ihtimali dusunerek konu açın. İnsanları itham etmeyin.

S

Sipan Balık

Ziyaretçi
Davetinize icabet etmeyeceğim asla. O yüzden gerek yok baskanim. Ne siz yorulun, ne ben açıklama yapayım. Yeterki siz 2 cevaplı sorduğunuz sorularda, her ihtimali dusunerek konu açın. İnsanları itham etmeyin.
Öncelikle sakin olmanızı, ve bı daha mümkünse, asla isminizin geçmediği konumuza yorum yapmamanızı istiyorum iyi günler

M

mirfewiron

Ziyaretçi
Bir partiye mensup olup birde gelip burda partim yok diyorsun
Konumuz partisiz üyeleri ilgilendiriyor banlı veya partili üyelerle ilgilenmiyoruz

Mühendis

Üye
Vatandaş
Öncelikle sakin olmanızı, ve bı daha mümkünse, asla isminizin geçmediği konumuza yorum yapmamanızı istiyorum iyi günler
Çok sakinim. İsmimin geçmesi önemli değil. Genel ve anonim bir soruya cevap verdim. Eğer cevap vermemi istemiyorsanız, Ali, Veli, Hatice, Kadriye, vs.. bizimle misiniz? Gibi konular açın lütfen.
Bir partiye mensup olup birde gelip burda partim yok diyorsun
Konumuz partisiz üyeleri ilgilendiriyor banlı veya partili üyelerle ilgilenmiyoruz
Her hangi bir partiye mensup değilim. Banlı da değilim. Aktif oyuncuyum. Öyle bile olsa, forumda bulunmam bir sıkıntı teşkil etmiyor. Size oyuncu adımı vermemem neden bu kadar problem yarattı? Adamına göre mi cevap veriyorsunuz, yoksa herkese yaklasiminız aynı mı?

A

Alikeremonline

Ziyaretçi
Çok sakinim. İsmimin geçmesi önemli değil. Genel ve anonim bir soruya cevap verdim. Eğer cevap vermemi istemiyorsanız, Ali, Veli, Hatice, Kadriye, vs.. bizimle misiniz? Gibi konular açın lütfen.

Her hangi bir partiye mensup değilim. Banlı da değilim. Aktif oyuncuyum. Öyle bile olsa, forumda bulunmam bir sıkıntı teşkil etmiyor. Size oyuncu adımı vermemem neden bu kadar problem yarattı? Adamına göre mi cevap veriyorsunuz, yoksa herkese yaklasiminız aynı mı?
adamına göre 😀

M

mirfewiron

Ziyaretçi

Açık ve net sizin banlanan bir oyuncu olduğunuzu düşünüyorum

M

mirfewiron

Ziyaretçi
Düşünmek bizlere mahsus birşey. Cevaplarınızı verirken de düşünün lütfen. Tekrar söylüyorum, aktif bir oyuncuyum. Banlı değilim. Her hangi bir partiye mensup değilim, bir süre daha olmayacağım. Ama düşünce özgürlüğünüze saygı duyuyorum.
Ben cesur insanlarla muhattap olmayı tercih ediyorum