Merhaba Ben Bilgem Göktürk Gökturk partisi baskan yardimcisi. (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan BİLGEM GÖKTÜRK
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

BİLGEM GÖKTÜRK

Ziyaretçi
Bildigim uzere yazili olmayan ancak partiler arasi etiklik anlasmasina gore kimse kayıtlı bir uyeye istek yada davet atamaz kaldiki kucumseme yada bilmedigi konu hakkinda yorum yapamaz.yeni acilan bir profil daha oncesinde bunyesinde bulundugum bir partinin ic konusunu bilemez. Biz konunun kapanmasi icin elimizden geleni yaptik sessiz durduk lakin Simdi sizlere soruyorum bu yapilan ne kadar etik. Partimin 5 ten fazla uyesine atilan msjlari paylasiyorum.Savas meydanda kazanilir gurursuzca ve sinsice arkadan oynanan oyunlarla degil.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240228_212012.jpg
    Screenshot_20240228_212012.jpg
    514 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20240228_212006.jpg
    Screenshot_20240228_212006.jpg
    580.4 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20240228_211956.jpg
    Screenshot_20240228_211956.jpg
    479.1 KB · Görüntüleme: 65
B

batuhancan3

Ziyaretçi
Adil bir oyun için kurulan partimize bu şekilde asılsız karalama provokasyonları partimize ve üyelerimize zarar vermekte ve oyunun amacının dışına çıkılmasıdır. 27 sinde açılan bir hesabın oyun kullanıcılarını tanıma şansı bulunmamaktadır ve partisi olan kişiye bu şekilde mesaj atılması etik bir davranış değildir.

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Bildigim uzere yazili olmayan ancak partiler arasi etiklik anlasmasina gore kimse kayıtlı bir uyeye istek yada davet atamaz kaldiki kucumseme yada bilmedigi konu hakkinda yorum yapamaz.yeni acilan bir profil daha oncesinde bunyesinde bulundugum bir partinin ic konusunu bilemez. Biz konunun kapanmasi icin elimizden geleni yaptik sessiz durduk lakin Simdi sizlere soruyorum bu yapilan ne kadar etik. Partimin 5 ten fazla uyesine atilan msjlari paylasiyorum.Savas meydanda kazanilir gurursuzca ve sinsice arkadan oynanan oyunlarla degi

Bildigim uzere yazili olmayan ancak partiler arasi etiklik anlasmasina gore kimse kayıtlı bir uyeye istek yada davet atamaz kaldiki kucumseme yada bilmedigi konu hakkinda yorum yapamaz.yeni acilan bir profil daha oncesinde bunyesinde bulundugum bir partinin ic konusunu bilemez. Biz konunun kapanmasi icin elimizden geleni yaptik sessiz durduk lakin Simdi sizlere soruyorum bu yapilan ne kadar etik. Partimin 5 ten fazla uyesine atilan msjlari paylasiyorum.Savas meydanda kazanilir gurursuzca ve sinsice arkadan oynanan oyunlarla degil.
Sonuna kadar haklısınız başkanım

Aydın Gürkan

YEREL KOALİSYON PARTİSİ GENEL BAŞKANI
Vatandaş
Yani bu yasak değil Bu birincisi ikincisi yani biz en azından sadece istek atmışız davet etmişiz söz olarak sizin partinizden bazı insanlar özellikle bunu yapan senin eşin hiçbir suçum olmadı herhalde bana tacizci dedi kadınları rahatsız ediyorsun dedi ve oyundan Ban yememi istedi ayrıca şu an yanınızda olan bir arkadaş da benim adıma hesap açıp benim normal hesabım banlamaya çalıştı ama tabii ki her şey ortaya çıktı banlanmadı siz insanlara tacizci diyerek kadınları rahatsız ederek diyerek genel sohbete iftira atan insanlarsınız Bizim yaptığımız etik değil belki ama sizin yaptığınız etik miydi

Mühendis

Üye
Vatandaş
Sonuna kadar haklısınız başkanım
Bence haklı tarafları var, ama sonuna kadar haklı asla degil. Etik önemlidir tabi ama felsefe dalıdır. Etikten bahsediyorsak, bu konu sahibi arkadaşın ifşası da etik değil. Sabahlara kadar savunduğu parti mensubunu linç ettirmeye çalışması da etik değildir. @Hezârfen başkanının yazdığı cevap ile bende tüm haklılığını yitirdi hatta.

Aydın Gürkan

YEREL KOALİSYON PARTİSİ GENEL BAŞKANI
Vatandaş
Ayrıca eklemek istediğin bir şey daha var sadece sizin forumda bir konunuzu beğenmedim diye eşiniz bana oyunda özelden ağır hakaretler etmişti Büşra başkan benim hakkımda ağır hakaretler etmişti

D

Doruk Semih

Ziyaretçi
Başkanım daha düne kadar
Yenilikçi Demokrasi Partisi için konular açıp nârâlar atıyordunuz nedir sizi bu duruma getiren 🤔 üzülüyorum böyle olayları gördükçe..
Başkan ve yamağı tatilden dönene kadar o parti bizde çoktan bitti. Arkamızdan küfür ettiklerinde de diğer yüzlerini görmüş olduk. Aynı küfürleri kendilerine iade ediyorum çünkü onlar vefasız ve menfaat uğruna kendilerini kandıran insanlar.

Mühendis

Üye
Vatandaş
Başkan ve yamağı tatilden dönene kadar o parti bizde çoktan bitti. Arkamızdan küfür ettiklerinde de diğer yüzlerini görmüş olduk. Aynı küfürleri kendilerine iade ediyorum çünkü onlar vefasız ve menfaat uğruna kendilerini kandıran insanlar.
Yanlış size yapılınca bitiyor, başkasına yapılınca ölümüne savunuluyor mu peki başkanim?

D

Doruk Semih

Ziyaretçi
Yanlış size yapılınca bitiyor, başkasına yapılınca ölümüne savunuluyor mu peki başkanim?
Başkasına yapılan beni zerre ilgilendirmez. Ben kendi görüşümü dile getiriyorum. Partide MYK üyesi bile değildim ama kendi nişanımda bazılarının sırtı yere gelmesin diye onlar için oy topladım. Kendileri partide 10 dakika aktif olup gitti, grupta göremedik. En sonunda da istifamızı verip hepsine teşekkür ettik ve ayrıldık ancak onlar arkamızdan küfür etti.

Uğur Çalışkan 06

Yeni Üye
Vatandaş
İfsami istiyorsunuz ozaman ikicil ve çoğul hesaplarinizi itiraf edin ,herkes bilsin .örneğin; eşim ,annem ,babam,bacım,gardasim gibi betimlediginiz lakin hepsi aynı partide yeni nesil isimlerle üye edilen hesaplarınız varya hani ,çok etiksinizya hani.

H

Hezârfen

Ziyaretçi
İnanmam ciddi mi bu yok ya yaşanmamıştır böyle bir şey..

D

Doruk Semih

Ziyaretçi
İfsami istiyorsunuz ozaman ikicil ve çoğul hesaplarinizi itiraf edin ,herkes bilsin .örneğin; eşim ,annem ,babam,bacım,gardasim gibi betimlediginiz lakin hepsi aynı partide yeni nesil isimlerle üye edilen hesaplarınız varya hani ,çok etiksinizya han

İfsami istiyorsunuz ozaman ikicil ve çoğul hesaplarinizi itiraf edin ,herkes bilsin .örneğin; eşim ,annem ,babam,bacım,gardasim gibi betimlediginiz lakin hepsi aynı partide yeni nesil isimlerle üye edilen hesaplarınız varya hani ,çok etiksinizya hani.
Kimmiş onlar söyle de bilelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...