Merhaba Ben Bilgem Göktürk Gökturk partisi baskan yardimcisi. (3 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan BİLGEM GÖKTÜRK
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

BİLGEM GÖKTÜRK

Ziyaretçi
Başkanım daha düne kadar
Yenilikçi Demokrasi Partisi için konular açıp nârâlar atıyordunuz nedir sizi bu duruma getiren 🤔 üzülüyorum böyle olayları gördükçe..
Baskanim ben bulundugum alani savunurum naralari atarim savunurum . Bu baska bir konu. Sadece kendi yolumuza cikmis olmak sucmu. Biz karalama kampanyasi yapmiyioruz soruyoruz o kadsr konuya baktiginiz aciyi bir daha bakin isterseniz

B

batuhancan3

Ziyaretçi
Yanlış size yapılınca bitiyor, başkasına yapılınca ölümüne savunuluyor mu peki başkanim?
Öyle bir şey değil başkanım partiden ayrıldığımız için küfür edildi konuyu büyütmek istemediğimiz için bir şey demedik yaptıkları yetmezmiş gibi bir de bu şekilde mesajlar alıyoruz bizim partimize bu bir saldırıdır kimse gelipte bilip bilmeden kötüleme yapamaz kimsenin buna hakkı yoktur burada parti de kalma zorunluğumuz yoktur istediğimiz zaman çıkabilir ama kimseye hakaret yada küfür edilmez parti kurduğu zaman saldırıda bulunamaz bu sizin başınıza gelse bir şey yapmak istemez miydiniz

B

BİLGEM GÖKTÜRK

Ziyaretçi
Yani bu yasak değil Bu birincisi ikincisi yani biz en azından sadece istek atmışız davet etmişiz söz olarak sizin partinizden bazı insanlar özellikle bunu yapan senin eşin hiçbir suçum olmadı herhalde bana tacizci dedi kadınları rahatsız ediyorsun dedi ve oyundan Ban yememi istedi ayrıca şu an yanınızda olan bir arkadaş da benim adıma hesap açıp benim normal hesabım banlamaya çalıştı ama tabii ki her şey ortaya çıktı banlanmadı siz insanlara tacizci diyerek kadınları rahatsız ederek diyerek genel sohbete iftira atan insanlarsınız Bizim yaptığımız etik değil belki ama sizin yaptığınız etik miydi
Baskanim birincisi burada size soylenmis herhangi bir konu oldugunu dusunmuyorum. Ayrica kapattigimiz ve cezasi alinmis bir konunun tekrar pilav gibi onumuze konmasina hala sasiriyoum .siz geciceksiniz o banlama isleini burada size dair hicbir sey gormuyorum.ama siz gormussunuzki cevap vermissiniz

Aydın Gürkan

YEREL KOALİSYON PARTİSİ GENEL BAŞKANI
Vatandaş
O konu kapanmadı Ben fark ettiyseniz affetmediğim için oyuna dönmedi şu anda kocanız

Aydın Gürkan

Vatandaş
O konu kapanması için sizin değil eşinizin benden özür dilemesi lazımdı neden biliyor musunuz çünkü bir insana iftira atmak o kadar kolay bir şey değildir resmen beni tacizle suçladı

H

Hezârfen

Ziyaretçi
Baskanim ben bulundugum alani savunurum naralari atarim savunurum . Bu baska bir konu. Sadece kendi yolumuza cikmis olmak sucmu. Biz karalama kampanyasi yapmiyioruz soruyoruz o kadsr konuya baktiginiz aciyi bir daha bakin isterseniz
Başkanım bende gördüklerim üzerinden bir soru sordum hani sizler kadar sahiplenilmemiş bir parti için şuan bunları yaşatmanız pekte samimi gelmedi he ben burada @Büşra Gamze nin elçisi de değilim. Zamanında bizim partimiz de bunu Büşra hanımın partililerine yaptı ama o konu açmadı bizzat bize ulaştı 😉

Aydın Gürkan

Vatandaş
Ve bunu genel sohbette herkesin önünde yaptı oyuna yeni gelen arkadaşlar var onların bana hangi gözle baktığını siz biliyor musunuz hani eski arkadaşlar zaten biliyor böyle bir şey olmadığını benim böyle bir şey yapmayacağım ama oyuna yeni gelen üyeler de var Ben de o zaman genel sohbette sizi suçlayayım nasıl olur bir düşünün bakalım

D

Doruk Semih

Ziyaretçi
Yetkim olmamasına rağmen, sıradan bir üye olmama rağmen sevgili Bilge başkanım, Batuhan başkanım, Murat başkanım ile 4 kişi günlerce partiyi ayakta tuttuk ancak partisinde yetki verdiği adamlar ve kendisini sadece günde 15 dakika aktif gördük. Şaka değil onlar partiye 15 dakika bakarken ben onlar bir oy kazansın diye bir üyesine 7 saat aralıksız oyunu anlattım. Akşamında nişanım oldu nişanımda bile oy topladım. Böyle olunca artık rahatsız olup kendi partimizi kurduk. Her şey için teşekkür ettik ve çıktık. İyiki de çıkmışız ki gerçek yüzlerini görmüşüz.

B

BİLGEM GÖKTÜRK

Ziyaretçi
Başkanım bende gördüklerim üzerinden bir soru sordum hani sizler kadar sahiplenilmemiş bir parti için şuan bunları yaşatmanız pekte samimi gelmedi he ben burada @Büşra Gamze nin elçisi de değilim. Zamanında bizim partimiz de bunu Büşra hanımın partililerine yaptı ama o konu açmadı bizzat bize ulaştı 😉
Konu acmak sucmudur baskanim needen kapali kapilar arkasinda konusalim.bunu buyrun tartisiyorz.

Aydın Gürkan

Vatandaş
Ayrıca Ban yedi bitti değil özür dilemedik deyip bunu inkar etmeyin özür dilediğinizi kanıtlayabilirim burada yani oyuna dönmesi için benden özür dilediniz benim affetmemi söylediniz hani affedin oyuna dönsün falan diye bunların ss'leri var yapmayın yalan söylemeyin

B

BİLGEM GÖKTÜRK

Ziyaretçi
Ayrıca Ban yedi bitti değil özür dilemedik deyip bunu inkar etmeyin özür dilediğinizi kanıtlayabilirim burada yani oyuna dönmesi için benden özür dilediniz benim affetmemi söylediniz hani affedin oyuna dönsün falan diye bunların ss'leri var yapmayın yalan söylemeyin
Diledim zaten konunun kapanmasini ve size yapilan hakaretin haksiz oldugunu forumda da yonetimde de belirttim

Mühendis

Üye
Vatandaş
Hah iste olay oradan basliyor konuya vakif arkadas haric herkes konusuyor ayrica ben parti ismi belirtmedim kisiyi konustum
Yav kusura bakmayın da, konuya vakıf arkadaşla özel konuşun o zaman. Hem ifşa edip linç ettirmeye çalışıyorsunuz, hem forumda paylaşıyorsunuz, hem de konuya vakıf arkadaş hariç diyorsunuz. Arayın telefonda konuşun o zaman başkanım. Ne konu açıyorsun yahu?

Aydın Gürkan

Vatandaş
Ama anladığım kadarıyla sizler yalan söylemeyi meslek edinmişsiniz çünkü partinizden çıkarken de ailevi sorunlarımız var ailemize bakmak zorundayız işte yok bunaldım yoksa sıkıldım biraz ara vermek zorundayım diye partiden çıkıp hemen ardından Parti kuran insanlarsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...