Merhaba Ben Bilgem Göktürk Gökturk partisi baskan yardimcisi. (8 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan BİLGEM GÖKTÜRK
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

BİLGEM GÖKTÜRK

Ziyaretçi
İfsami istiyorsunuz ozaman ikicil ve çoğul hesaplarinizi itiraf edin ,herkes bilsin .örneğin; eşim ,annem ,babam,bacım,gardasim gibi betimlediginiz lakin hepsi aynı partide yeni nesil isimlerle üye edilen hesaplarınız varya hani ,çok etiksinizya hani.
Cok haklisiniz baskanim. Herkes ifsa etsin hic sorun yok

D

Doruk Semih

Ziyaretçi
Yav kusura bakmayın da, konuya vakıf arkadaşla özel konuşun o zaman. Hem ifşa edip linç ettirmeye çalışıyorsunuz, hem forumda paylaşıyorsunuz, hem de konuya vakıf arkadaş hariç diyorsunuz. Arayın telefonda konuşun o zaman başkanım. Ne konu açıyorsun yahu?
Sana silah mı doğrulttular bu konuyu aç oku diye? Rahatsız oluyorsan yazma, oku sadece.

B

BİLGEM GÖKTÜRK

Ziyaretçi
Ama anladığım kadarıyla sizler yalan söylemeyi meslek edinmişsiniz çünkü partinizden çıkarken de ailevi sorunlarımız var ailemize bakmak zorundayız işte yok bunaldım yoksa sıkıldım biraz ara vermek zorundayım diye partiden çıkıp hemen ardından Parti kuran insanlarsınız
Bakin gurkan bey ben esime benzemem beni kiskirtamazsinz suan bu yaptiginiz bile ne akdar cok karin agrinjz oldugunu gosteriyor.ben ozur dilemedim.dedimmi. ben arkadsslarimin hatrina affedin ve konu kapansi. Demedimmi dedimm l yani bunlari hic itiraz etmedim size ne oluyor bu konu altinda ben onu anlamadim

B

BİLGEM GÖKTÜRK

Ziyaretçi
Ben bu oyunda değil miyim? Foruma üye değil miyim? İstediğim konuyu açar, okur, yorum yapar, düşüncelerimi söylerim. Söyleyemez miyim yoksa?
Tabiki her konuda ozguruz ve inanin yorumlariniz cok degerli kardesim biraz gerildi o kadar

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Başkan ve yamağı tatilden dönene kadar o parti bizde çoktan bitti. Arkamızdan küfür ettiklerinde de diğer yüzlerini görmüş olduk. Aynı küfürleri kendilerine iade ediyorum çünkü onlar vefasız ve menfaat uğruna kendilerini kandıran insanlar.
HAHAHhhahahahahahwHahahahHahahahahahJAHAHAHAHAHjajaa

Mühendis

Üye
Vatandaş
Yav kusura bakmayın da, konuya vakıf arkadaşla özel konuşun o zaman. Hem ifşa edip linç ettirmeye çalışıyorsunuz, hem forumda paylaşıyorsunuz, hem de konuya vakıf arkadaş hariç diyorsunuz. Arayın telefonda konuşun o zaman başkanım. Ne konu açıyorsun yahu?
Sizin cevap vermeniz gereken yazı burada @BİLGEM GÖKTÜRK başkanım. O konuyu kardeşinizle hallederiz. Madme vakıf olmayanlar dahil olmasın istiyorsunuz, neden burada paylaşıyorsunuz?

D

Doruk Semih

Ziyaretçi
Ben bu oyunda değil miyim? Foruma üye değil miyim? İstediğim konuyu açar, okur, yorum yapar, düşüncelerimi söylerim. Söyleyemez miyim yoksa?
Düşüncelerini söylersin burası demokrasinin olduğu bir yer. Ancak bu kadar özgürlükçüysen "ne konu açıyorsun yahu?" söylemini sana yakıştıramadım. O kadar özgürlük savunacaksan bırak biz de konu açalım.

Mühendis

Üye
Vatandaş
O zaman vakıf degilsinzi vs.demeniz hoş degkil. Madem bir yola girdiniz, argümanlarinizi konusturun. Madem ifsaliyorsunuz, anlatın. Yapmayın böyle şeyler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...