B
BİLGEM GÖKTÜRK
Ziyaretçi
Cok egleniyorum.Teşekkürler bilgem göktürk başkanım size de iyi eğlenceler
Cok egleniyorum.Teşekkürler bilgem göktürk başkanım size de iyi eğlenceler
Ben yeniyim başkanım. Tanımaya ve rolumun gerektirdigi givi hareket etmeye çalışıyorum sadece.Baskanim size noldu zamaninda boyle birseylemi karsilastiniz sorun nedir.
O zaman iyi anlamaya calisin baskanim.Ben yeniyim başkanım. Tanımaya ve rolumun gerektirdigi givi hareket etmeye çalışıyorum sadece.
Yeni demokrasi diye bi parti var oraya git başkanım sağlam insanlar varBen yeniyim başkanım. Tanımaya ve rolumun gerektirdigi givi hareket etmeye çalışıyorum sadece.
Öğreniyorum. Kimle ne konusulmayacagini, kimlerin ifşa edebileceğini öğrendim mesela başkanım. Çok sagolun.O zaman iyi anlamaya calisin baskanim.
İfşa mifşa sırttan bıçaklama falan yoksa giderim. Ya da yenilince kaçmak gibo şeyler..var mı mesut başkanım böyle şeyler orda?Yeni demokrasi diye bi parti var oraya git başkanım sağlam insanlar var
İnan çok sıkıldım. Konuşmak istiyorum sadece sjskskaDiledim zaten konunun kapanmasini ve size yapilan hakaretin haksiz oldugunu forumda da yonetimde de belirttim
Sırttan bıçaklamanın en âlâsı var canım orada git bak ortama sonra istifa edince Büşra sana da bi sövsün arkandan NANSNAKDBSKDNSKDBABSİfşa mifşa sırttan bıçaklama falan yoksa giderim. Ya da yenilince kaçmak gibo şeyler..var mı mesut başkanım böyle şeyler orda?
Ah super. Buna vesile olduysam ne guzelİnan çok sıkıldım. Konuşmak istiyorum sadece sjskska
Evet ben işlerim olduğu için çıktım partiden ama arkamdan küfür edilmesini sindirip köşeme çekilmek istemedim ve bu partiyi kurduk ama sizi neden bu kadar ilgilendirdi ki parti başkanı ile ben görüştüm ve bunu kendisine de söyledim bu bizim parti başkanı ile olan meselemizAma anladığım kadarıyla sizler yalan söylemeyi meslek edinmişsiniz çünkü partinizden çıkarken de ailevi sorunlarımız var ailemize bakmak zorundayız işte yok bunaldım yoksa sıkıldım biraz ara vermek zorundayım diye partiden çıkıp hemen ardından Parti kuran insanlarsın
Burda da var gibi bunlar. İfslar, yol yurudugun dostlari satmalar vs.. yok mu yoksa?Sırttan bıçaklamanın en âlâsı var canım orada git bak ortama sonra istifa edince Büşra sana da bi sövsün arkandan NANSNAKDBSKDNSKDBABS
konu kilit.@rua @Gonca yoneticim konuyu kitlermisiniz ben alicagimi aldim tesekkur ederim
Bu ithamınızı kanıtlayın.Tabi fake hesap ve hesabın arkasında kimin olduğu bes belli ortada