T
Türkiyenin en büyüğüme niye gülüyosun erencim SJDSKNDKSNFBKWJDKSJDKSJKdkdjdkndkdndjdjd komik
Emre ye öyle dediler işiniz gücünüz algı yav yenince sorun yok yenilince hediyeTürkiyenin En Büyüğü tartışmaya kapalı Galatasaray
Bu akşam Volkan Demirel maçı Fenere hediye eder üzmez menerimi
Ne algısı ligin ilk haftalarında mağlup olmayan Hatay 4 lü defans yaparken Fenerbahçe ye 3 lü defans ile çıkması herşeyi açıklıyor zaten Galatasaray a gelince 4 lü defans 3 lü defans neden çıkmadı Galatasaray a karşı işinize gelmeyince zaten biz algı yapıyoruz dimi siz bizden daha çok algı yapıyorsunuz gerçekleri söyleyince de başlıyorsunuz algı yapıyorsunuz diyeEmre ye öyle dediler işiniz gücünüz algı yav yenince sorun yok yenilince hediye
Konuşuyor fakat boş konuşuyor, neyse sahada vereceğiz cevabınıEmre ye öyle dediler işiniz gücünüz algı yav yenince sorun yok yenilince hediye
Emre'ye küfürler eden sizin taraftar adam tabi kin tutar sizi yenmek için şahsen ben olsan yıllarca emek verdiğim kulübün taraftarı bana küfür etse bende yenmek için uğraşırımEmre ye öyle dediler işiniz gücünüz algı yav yenince sorun yok yenilince hediye
Konu küfür değil algıEmre'ye küfürler eden sizin taraftar adam tabi kin tutar sizi yenmek için şahsen ben olsan yıllarca emek verdiğim kulübün taraftarı bana küfür etse bende yenmek için uğraşırım
Her zaman en büyük algıyı siz yapıyorsunuzKonu küfür değil algı
Hani Emre'yede öyle dediniz dedin ya o yüzden Emre'ye küfür ettikten sonra size karşı hirslandi ve size maç vermemeye başladıKonu küfür değil algı
Ben gollerden sonra küfür yedi diye biliyorum
Daha önceki maclardada küfürler edildiBen gollerden sonra küfür yedi diye biliyorum