Boş İşler Başkanı (3 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan E.A.
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

E.A.

Ziyaretçi
meclis.png

Meclis Başkanı denilen şahıs kimseye hele ki partimin vekillerine hakaret edip aşşağılayamaz. Bulunduğunuz makamın ağırlığını taşıyamıyorsanız o makama oturmayacaksınız. Milletvekili ataması dışında bir iş yapmayan boş işler başkanının milletvekillere "bedavası haramzadeler'' diyecek kadar küçülmüştür. Görevinin bitmesine iki gün kala atar gider yapan meclis başkanını , Oyunumuzun en boş işler başkanı olarak seçiyoruz..

IMG_2042.jpg

FurkanB.

EFELER
32. Dönem Oyun Başkanı
Meclis başkanı tam olarak görevini anlamadığını düşünüyorum. Ayrıca kendisi meclis başkanı olarak vekillerin sahibi olarak gördüğü aşikar. Daha geçmiş bir tasarısı olmayan birisi için "çalışın bedava maaş yok. " Sözleri görevine yakışmadığını kanıtlıyor. Bir vekile hele ki Türk Budun vekiline karşı tavırları ilk değil daha öncede buna benzer söylemleri olmuştur. Kendisini ciddiyete ve saygıya davet ediyorum. Neyseki görev süresinin neredeyse sonuna gelmiş ve umarım daha sonraki seçilen meclis başkanlarının vekillere karşı daha sükunetli ve saygılı bir yaklaşımı olur.

H

Hasanc57

Ziyaretçi
Değerli arkadaşlar bu görevi ilk defa biz yapmadık sizde yapmadınız.Meclis başkanının görevleri konusunu herkes bildiği gibi bizlerde biliyoruz.Lakin meclis kurulmuş 2 gün geçmiş hemen eleştiri yazılarına başlanılmış.Sizce bu etik mi. Yasa tasarısı yok dediğiniz yerde 2 tane oylama yapıldı ben mi yanlış hatırlıyorum. Evet üslup bana göre de doğru değil. Eleştiri yaparken de vicdanlı olmak gerekir.

E

E.A.

Ziyaretçi
Değerli arkadaşlar bu görevi ilk defa biz yapmadık sizde yapmadınız.Meclis başkanının görevleri konusunu herkes bildiği gibi bizlerde biliyoruz.Lakin meclis kurulmuş 2 gün geçmiş hemen eleştiri yazılarına başlanılmış.Sizce bu etik mi. Yasa tasarısı yok dediğiniz yerde 2 tane oylama yapıldı ben mi yanlış hatırlıyorum. Evet üslup bana göre de doğru değil. Eleştiri yaparken de vicdanlı olmak gerekir.

Arkadaş vekillerin hiçbir iş yapmadığını boşuna maaş aldıklarını söylemiş hemde iğrenç bir üslupla bizde sadece daha normal üslupla vekillerin yapmadığı neyi yaptında bu şekilde konuşuyorsun diyoruz.

T

TürkAslan54

Ziyaretçi
Milletvekilliğini sohbet alanına girip laf söylemek için kullanan, forumu sağa sola laf söylemek için kullanan şahısa gayet yerinde cevap vermiş sayın meclis başkanı.

Üslubuna sağlık @SeAhKa
Ya ne diyorsun sen? Kendisini göreve davet ettigimizde bizi bu üslupla karşıladı burda bu şekilde konuşamaz konuşturmayızda herkes haddini bilecek

Altan Ünal

🇹🇷 Türk Budun Partisi 🇹🇷
Vatandaş
Milletvekilliğini sohbet alanına girip laf söylemek için kullanan, forumu sağa sola laf söylemek için kullanan şahısa gayet yerinde cevap vermiş sayın meclis başkanı.

Üslubuna sağlık @SeAhKa
Meclis başkanının üslubu kabul edilebilir değil. Sanada yazık bu kaba üslubu destekliyorsun ya sana çok yazık

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Ya ne diyorsun sen? Kendisini göreve davet ettigimizde bizi bu üslupla karşıladı burda bu şekilde konuşamaz konuşturmayızda herkes haddini bilecek

Sen bu üslubunla konuşuyordun, hala da devam ediyorsun.
Herkes hakettiği karşılığı alacak alıyorda gördüğün üzere.

Uzatma, önce üslubunu düzelt ki karşında da düzgün üslup göresin.

E

E.A.

Ziyaretçi
Uslubumda herhangi bir problem görmüyorum. Az bile yazmışım şimdi bedava maaş almayı birakin işinize bakın. Sohbette gözünüzden kactiysa bir daha yazayım HARAMZADE ler.
Xd komik çocuk seni vekillerin yaptığının dışında farklı olarak ne yaptında sen maaşını hak ediyorsun vekiller etmiyor. Haramzadeler lafınıda aynı şekilde iade ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...