Boş İşler Başkanı (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan E.A.
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Arkadaşlar sorununuz nedir bu konu neden buraya kadar uzadı, üslupla alakalı sorun var ise raporlarsiniz yönetim de gereği neyse yapar. Siz neden kaos peşinde kosuyorsunuz anlamadım ki

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Arkadaşlar sorununuz nedir bu konu neden buraya kadar uzadı, üslupla alakalı sorun var ise raporlarsiniz yönetim de gereği neyse yapar. Siz neden kaos peşinde kosuyorsunuz anlamadım ki
Oyun başkanım o zaman ''Beğenmedim'' tıklayamaz arkadaşlar aman tanrım olur mu öyle?

Ne güzel istanbul arkadaş isteyen istediği üslup ile konuşacak, konuştuğu şekilde karşılık verince ay foruma konu açıp dislike atayım.
Hadi arkadaşlar hadi bu hareketler tutmuyor.
Hayırlı akşamlar.

V

Volkan Ylmz

Ziyaretçi
Arkadaşlar uzatmayı çok sevdikleri için buralara kadar gelmesi normal gereksiz bir konu varsa olumsuz birşey raporların olur biter ne diye hala konu uzar anlamış değilim.

E

E.A.

Ziyaretçi
Bak aslan parçası sen bi mevki için abilerine yalakalık yapar yalvarırsın.

yogunum ilgilenemem dememe rağmen arkadaşlar aday yapıp seçtiler

Görüyorum ki sizin için fazlaymış bile benim ayırdığım vakit
Öküzden boş beleş konuşacağınıza icraatlarınız konussun

Komik çocuk sen kimsin hayırdır kimsin yani beni nerden tanıyorsunda bunları söylüyorsun. Mevki için yalakalık yaparmışım gir profilimede rüyanda göreceğin mevkiler ulaştığını gör bu yazınıda yönetime havale ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...