B
busr
Ziyaretçi
Birliktelikleri ve dostlukları için zafer ittifakındaki her partiye teşekkürler. Herkesin yolu açık olsun.
sen kal ittifakta seçimi kaybederızBirliktelikleri ve dostlukları için zafer ittifakındaki her partiye teşekkürler. Herkesin yolu açık olsun.
Tamam kankam en çok sen seçim kazansen kal ittifakta seçimi kaybederız
En az da senTamam kankam en çok sen seçim kazan
sen olmasan gelemezdik bu günlere emeğin büyükTamam kankam en çok sen seçim kazan
Bu dediğinin aynısını gelip liderlerin söyleyebilir ozaman tartışacak bir şeyler çıkar. Muhattabım değilsin altın ok üyesisen olmasan gelemezdik bu günlere emeğin büyük
Avusturya Kralı Osmanlı Sadrazamına eşit sayılır. iyi çalışBu dediğinin aynısını gelip liderlerin söyleyebilir ozaman tartışacak bir şeyler çıkar. Muhattabım değilsin altın ok üyesi
Herkes eşitse ahmetin lafınıda muratın lafınıda yasinin lafınıda bir kabul ediyorum. 3 kez kapımıza gelip daha sonra utanmadan böyle laflar söyleyebilmeniz ilginçFarketmez bizde üye yoktur herkez eşit.
TamamHerkes eşitse ahmetin lafıda muratın lafıda bir yasinin lafınıda bir kabul ediyorum. 3 kez kapımıza gelip böyle laflar söyleyebilmeniz ilginç
Bende öyle düşünmüştüm. İyi geceler
Tamam derken öyle degil . Neyse iyi gecelerBende öyle düşünmüştüm. İyi geceler
@YasinKartal kardeşim hepimizden daha büyük lider yerine göre zamanı gelince 🫡Herkes eşitse ahmetin lafınıda muratın lafınıda yasinin lafınıda bir kabul ediyorum. 3 kez kapımıza gelip daha sonra utanmadan böyle laflar söyleyebilmeniz ilginç
@YasinKartal kardeşim hepimizden daha büyük lider yerine göre zamanı gelince 🫡
Saygılar kardeşim
Zamanında 3 kere ittifaklık için gelip süt dökmüş kediye dönen o değildi o yüzden az önce söylediği lafı kendi şahsi lafı olarak kabul ettim ama lafınız onunla birse sorun yok.Büşra başkan dikta rejiminden başka bir yönetim şekli bilmediğinden normal karşılayıp onu alkışlıyoruz sayın ALTINOK ÜYELERİ
25 yaşında delikanlı söyleyeceği lafıda biz mi belirleyelimZamanında 3 kere ittifaklık için gelip süt dökmüş kediye dönen o değildi o yüzden az önce söylediği lafı kendi şahsi lafı olarak kabul ettim ama lafınız onunla birse sorun yok.
Zamanında 3 kere ittifaklık için gelip süt dökmüş kediye dönen o değildi o yüzden az önce söylediği lafı kendi şahsi lafı olarak kabul ettim ama lafınız onunla birse sorun yok.
Aynen öyle fatih baskan ertesi güne utanmadan destek isteyende siz değildiniz sanırımZamanında partiye geldiğinde, partiden kovduğumuz kişi sen değilmişsin mesela