KADINLARIMIZA… (2 Kişi İçeride)

Kafirya

eos✨
Vatandaş
Bugün bir kutlama günü değildir aslında, şiddete hayır günüdür. Dünyada ve ülkemizde katledilen her kadın için hem umut hem yas günüdür. Çekilen zorlukların hatırlanıp, daha dişli şekilde devam etmemiz gerektiğini hatırlamamız gereken o gün…

“EY KAHRAMAN TÜRK KADINI SEN YERLERDE SÜRÜNMEYE DEĞİL OMUZLAR ÜZERİNDE GÖKLERE YÜKSELMEYE LAYIKSIN.”
-Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

Katledilen, şiddete maruz kalan, canını dişine takan ve en önemlisi her şeyi güzelleştiren kadınlarımızın kadınlar günü kutlu olsun.

e4769e3f-a18b-4a30-b6c5-18afbe04b423.jpeg

Bir gün değil her gün 8 Mart.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Buna hitafen tüm kadın oyuncularımıza oyun yönetimi Yeşiltaş hediyelerini göndermez mi yani şimdi🙂

J

Juvanes*

Ziyaretçi
“EY KAHRAMAN TÜRK KADINI SEN YERLERDE SÜRÜNMEYE DEĞİL OMUZLAR ÜZERİNDE GÖKLERE YÜKSELMEYE LAYIKSIN.”
-Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

Bir gün değil, her gün 8 Mart.

Başta kadın oyuncularımız olmak üzere, tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun 🌹

Dünyada hiçbir milletin kadını, 'Ben Anadolu kadınından fazla çalıştım. Milletimi; kurtuluşa ve zafere götürmekte Anadolu kadını kadar emek verdim' diyemez!
- Gazi Mustafa Kemal Atatürk

aslan91

Edirne Şehir Başkanı
Vatandaş
Bir kadının yüzündeki ifade, üzerindeki giysiden çok daha önemlidir....Bugün onları kutlamayın anlayın....#8Mart

Ekli dosyalar

• FB_IMG_1709931128961.jpg
    FB_IMG_1709931128961.jpg
    56.3 KB · Görüntüleme: 1