T
Mert Hakan hakeme burdan çıkamazsın diyecek tehdit edecek kırmızı görmeyecek, pendikli oyuncu alkışladı diye kırmızı görecek aynen biz farklı maç izlemişiz reisKeyfine göre mi veriyor yav nasıl izliyorsunuz maçı Allah için ya
Zorbeycim sen şimdi niye ağlıyorsunki tebrik et geçMert Hakan hakeme burdan çıkamazsın diyecek tehdit edecek kırmızı görmeyecek, pendikli oyuncu alkışladı diye kırmızı görecek aynen biz farklı maç izlemişiz reis
Ee tamam orada hakemlik onuruna dokunuyor da, tehdit edilirken niye dokunmuyor sıkıntı orada zaten, doğrusu bile yanlışHakemi alkışlarsan kart yersin önce sarı verdi sonra alkışladı kırmızı yedi
Görmezsiniz be kral niye göresiniz zaten oyna devamMertt hakan ne zaman demiş ben niye görmedim harbi görmedim
Tamam FENERBAHÇE nin her maçı zaten olay diğer takımların hiçbirşeyi yok tertemiz on numara oynuyorsunuz haklısın.Görmezsiniz be kral niye göresiniz zaten oyna devam
Bizim sahada ki maçtan sonra sen de burada ol maçı konuşuruz
Bu ülkede doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar kanka biliyorsundur.Mert Hakan hakeme burdan çıkamazsın diyecek tehdit edecek kırmızı görmeyecek, pendikli oyuncu alkışladı diye kırmızı görecek aynen biz farklı maç izlemişiz reis
Herkesin kendini yorumladığı post yan tarafta kRaL
Yakışmadı Büyük MesutHerkesin kendini yorumladığı post yan tarafta kRaL