GenelKurmay başkanlığı makam işgali vol. 2827282737 (3 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Fatih Tutuk
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

E.A.

Ziyaretçi
Kimseye hakaret yok hep yaptiniz gibi konusmalarin gecmisini gormeden saptiriyorsunuz bu sekilde kirli siyaset yaparak biryerlere gelemezsiniz ögrenemediniz halen bunu
Gayet normal bir şekilde yazdık kirli siyaset falan yok. Makam işgali varsa ki var cezası verilir diyorum. Düzgün üslupla gelindiğinde düzgünce konuşabiliyoruz farklı üsluplara girmeye gerek yok diyorum sadece. Herneyse iyi geceler.

H

Hezârfen

Ziyaretçi
Gayet normal bir şekilde yazdık kirli siyaset falan yok. Makam işgali varsa ki var cezası verilir diyorum. Düzgün üslupla gelindiğinde düzgünce konuşabiliyoruz farklı üsluplara girmeye gerek yok diyorum sadece. Herneyse iyi geceler.
💤

Üstad konudan bağımsız
geçtiğimiz ay meclis başkanı Altın Ok vekillerini tiye alırken sizlerden kimsenin sesi çıkadı bu ay Meclis Başkanı sizleri tiye alınca ortalığı birbirine kattınız şimdi burada bana masumiyet anlatmayın 🫡

H

Hezârfen

Ziyaretçi
İtiraz edersiniz bu hiç bir zaman sorun değil herkesin itiraz hakkı var. Ama sizler sonunu başka şeylere bağlıyorsunuz buda hoş değil bence iyi geceler.
Sonu başka yerlere taşınan bir çok konuya şahit oldum.
Sen yasa partin bu durumun içindeydi demiyorum ama 🫡

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
💤

Üstad konudan bağımsız
geçtiğimiz ay meclis başkanı Altın Ok vekillerini tiye alırken sizlerden kimsenin sesi çıkadı bu ay Meclis Başkanı sizleri tiye alınca ortalığı birbirine kattınız şimdi burada bana masumiyet anlatmayın 🫡
Hem ayranım dökülmesin, hem yoğurdum ekşimesin hesabı işte abi

E

E.A.

Ziyaretçi
💤

Üstad konudan bağımsız
Ben oyuna yeni döndüm önceki meclis başkanının adını sorsan bilemem. Tanıyan tanır partimde, ittifakımda olsa doğru olanı savunurum. Meclis başkanının tavrını, üslubunu doğru bulmadım ve forumda paylaştım. Tıpkı sende genelkurmay başkanının görev ihlalini paylaştığın gibi.

H

Hezârfen

Ziyaretçi
Ben oyuna yeni döndüm önceki meclis başkanının adını sorsan bilemem. Tanıyan tanır partimde, ittifakımda olsa doğru olanı savunurum. Meclis başkanının tavrını, üslubunu doğru bulmadım ve forumda paylaştım. Tıpkı sende genelkurmay başkanının görev ihlalini paylaştığın gibi.
Konuyu senin paylaştığını bilmeyerek örnek verdim 🫡

Özetle ben siyaset denen olayın olduğu yerde masumiyet samimiyet pek aramıyorum..

Aramadığım için de çok önemsemiyorum böylesi olayları 🫡

E

E.A.

Ziyaretçi
Konuyu senin paylaştığını bilmeyerek örnek verdim 🫡

Özetle ben siyaset denen olayın olduğu yerde masumiyet samimiyet pek aramıyorum..

Aramadığım için de çok önemsemiyorum böylesi olayları 🫡
Masumiyet ve samimiyete inanmasanda üsluba inanmak dikkat etmek gerekir bu da benim düşüncem. Neyse tekrardan İyi geceler.

T

Tomris

Ziyaretçi
💤

Üstad konudan bağımsız
Kimse kimseyi tiye almadı başkanım. Geçen ay Meclis Başkanı görevini yaptı, bu ay Meclis Başkanı görevini yapmadı, yönetim tarafından da uyarıldı, biz de paylaşımda bulunduk. Bunda garip bir durum yok açıkçası.
Mevcut Genel Kurmay Başkanında da problem varsa, ki var olarak görünüyor, eminim ki yönetim gerekeni yapacaktır.

H

Hezârfen

Ziyaretçi
Kimse kimseyi tiye almadı başkanım. Geçen ay Meclis Başkanı görevini yaptı, bu ay Meclis Başkanı görevini yapmadı, yönetim tarafından da uyarıldı, biz de paylaşımda bulunduk. Bunda garip bir durum yok açıkçası.
Mevcut Genel Kurmay Başkanında da problem varsa, ki var olarak görünüyor, eminim ki yönetim gerekeni yapacaktır.
Geçen ay. Meclis Başkanı üstüne basa basa
ALTIN OK vekilleri boş yapmayın oy kullanın geçin sizin tasarılarınıza red verip geçeceğiz zaten diyerek görevini yaptı evet 🫡

bu muhabbetin konusu bu değil geçti bitti her iki Meclis’in üzerine toprak attık zaten 🙏🏼

T

Tomris

Ziyaretçi
ALTIN OK vekilleri boş yapmayın oy kullanın geçin sizin tasarılarınıza red verip geçeceğiz zaten diyerek görevini yaptı evet 🫡

bu muhabbetin konusu bu değil geçti bitti her iki Meclis’in üzerine toprak attık zaten 🙏🏼
Başkanım şu an geçen ayın Meclis Başkanıyla konuşuyorsunuz zaten. Ben asla "boş yapmayın" gibi bir ifade kullanmadım, kullanmam da. Beni başka birisiyle karıştırıyor olabilir misiniz? Merhaba, ben Tomris.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Yönetim tarafından uyarilmadi, sadece atamaları yapmasi gerekiyor maaş vericez dediler, biz daha ittifakimizdan isim beklerken sizler mecliste yaygara kopardiniz ve olayı buralara tasidiniz fotoğraflar paylaşarak

T

Tomris

Ziyaretçi
Yönetim tarafından uyarilmadi, sadece atamaları yapmasi gerekiyor maaş vericez dediler, biz daha ittifakimizdan isim beklerken sizler mecliste yaygara kopardiniz ve olayı buralara tasidiniz fotoğraflar paylaşarak
Adaletli olmak lazım başkanım. Biz mecliste o konudan bahsetmeden 3 gün önce de yönetim atama yapılmasına dair uyarıda bulunmuştu zaten.

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi

Onu diyen arkadaş da adadan elendi. Saygılar..

Ona sesi çıkmayan iğne kendisine batınca ortalığı yıkma peşinde. Devamı samimiyet, iyi üslub vs.
Hadi arkadaşlar hadi üslubunuz çirkin, samimi değilsiniz, masum hiç değilsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...