GenelKurmay başkanlığı makam işgali vol. 2827282737 (12 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Fatih Tutuk
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

E.A.

Ziyaretçi
Reis her ay 100 m vergi puanı 10 m başkanlık puanı kasan bir adamdan bahsetmiyoruz ki, ayda 10 defa uygulamaya tıklayacak 1 ayda maksimum 1 dakika ayıracak birinden söz ediyoruz.
Bunu yapamayacak adamı aday gösterirsek bu yanliş bizimdir demeyi biz biliriz.
Herkes te bilsin.
Bunu anlatmaya çalışıyoruz 🤣
Ayda 10 defa uygulamaya girecek 1 dakika ayıracak kişi makamda oturmasın zaten böylesi daha hayırlıymış demekki. 1 dakika oyuna zaman harcıyan yerine başka arkadaşımız gelir.

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Reis her ay 100 m vergi puanı 10 m başkanlık puanı kasan bir adamdan bahsetmiyoruz ki, ayda 10 defa uygulamaya tıklayacak 1 ayda maksimum 1 dakika ayıracak birinden söz ediyoruz.
Bunu yapamayacak adamı aday gösterirsek bu yanliş bizimdir demeyi biz biliriz.
Herkes te bilsin.
Bunu anlatmaya çalışıyoruz 🤣
Tamam reis bu konuda sana katılıyorum ama şöyle bir durum oldu, beni komutan adayı yaptınız ve kazandım diyelim, sonra reel hayatta bir olay yaşıyorum ve oyun falan gözüm görmüyor girmiyorum siliyorum herşeyi, bu durumda hata partide oy verenlerde mi olur yoksa herşeyi bir anda silen kimseye bir şey demeyen bende mi ?

E

E.A.

Ziyaretçi
Kral bu adam oyunu bırakma kararı almış mı almış. Sorun yok elbette zorla tutamaz kimse. Sizin bundan haberinizin olmadığını sanmıyorum, madem bırakmış ki 4 gün olmuş, parti yöneticileri olarak gelin buraya deyin ki bu makam oyunu bıraktı, makamın işgal olmamasi adına erken seçim yapılması uygun olur diye bir açıklama yapın iyi niyetinizi bizde anlayalim. Neden biz konu açınca bize anlatma gereksinimi duyuyorsunuz, kamouyunu neden bilgilendirmediniz
Partimizde değil arkadaş. Sizler yaptınız bizlerde destekledik. Konu için teşekkürler.

Son düzenleme:
F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Kral bu adam oyunu bırakma kararı almış mı almış. Sorun yok elbette zorla tutamaz kimse. Sizin bundan haberinizin olmadığını sanmıyorum, madem bırakmış ki 4 gün olmuş, parti yöneticileri olarak gelin buraya deyin ki bu makam oyunu bıraktı, makamın işgal olmamasi adına erken seçim yapılması uygun olur diye bir açıklama yapın iyi niyetinizi bizde anlayalim. Neden biz konu açınca bize anlatma gereksinimi duyuyorsunuz, kamouyunu neden bilgilendirmediniz

Arttırıyorum;
Oyunu bıraktığından Bilginiz olduğu halde herhangi bir bildirimde bulunmadığınız için bu makam işgaline 4 gün boyunca sizde yandakçılık yapmış oluyorsunuz?

Şaka şaka 🤣🤣

iyi geceler reis teşekkür ederim üslubun için. @E.A.

E

E.A.

Ziyaretçi
Arttırıyorum;
Oyunu bıraktığından Bilginiz olduğu halde herhangi bir bildirimde bulunmadığınız için bu makam işgaline 4 gün boyunca sizde yandakçılık yapmış oluyorsunuz?

Şaka şaka 🤣🤣

iyi geceler reis teşekkür ederim üslubun için. @E.A.
😂😂
İyi geceler hayırlı ramazanlar diliyorum

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Tamam reis bu konuda sana katılıyorum ama şöyle bir durum oldu, beni komutan adayı yaptınız ve kazandım diyelim, sonra reel hayatta bir olay yaşıyorum ve oyun falan gözüm görmüyor girmiyorum siliyorum herşeyi, bu durumda hata partide oy verenlerde mi olur yoksa herşeyi bir anda silen kimseye bir şey demeyen bende mi ?

Doğru Söylüyorsun reis, gelip açıklamasını burada yapmakta bize düşer elbette ki yaparız biliyorsun.

Destekliyoruz, doğru söylüyorsunuz, görevden alınsın demek biraz sorumluluk atmak gibi duruyor hepsi bu

E

E.A.

Ziyaretçi
Haaa orası öyle tabii 😃 zaten seninle hep karşı karşıya olduk ya, bir kez aynı tarafta olduk sonra benim fotom gitti falan, ayrı dünyaların insanıyız 😃😃
Bi yanyana gelemedik ama olsun rakipte olsak düşman olmadık ya o yeter. Birbirimiz hakkında iyi konuşabiliyorsak çok kıymetli bir şey. Sanada iyi geceler diliyorum 🌹

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Bi yanyana gelemedik ama olsun rakipte olsak düşman olmadık ya o yeter. Birbirimiz hakkında iyi konuşabiliyorsak çok kıymetli bir şey. Sanada iyi geceler diliyorum 🌹
Tartışmayı, rakip olmayı üslubuyla yapanlardansın 🌹
İyi geceler 🌙

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...