Sizin sanki probleminiz var. Varsa bileyim tedavi masraflarınızı ben karşılarım.2010da yaşadık sonu hoş bitmiyor dostlar
Sizin sanki probleminiz var. Varsa bileyim tedavi masraflarınızı ben karşılarım.2010da yaşadık sonu hoş bitmiyor dostlar
Bizim sonumuz her zaman iyide sizinkini bilemiyom2010da yaşadık sonu hoş bitmiyor dostlar
Pahalıya patlayacak abiSizin sanki probleminiz var. Varsa bileyim tedavi masraflarınızı ben karşılarım.
Doğru düşünmüşüm. Ama yapacak birşey yok olsun be güzelim sende böyle mutlusunsinmiş muhalefetten sıkılmıştık. Böyle büyük konuşun, konuşun ki zaferimizin hazzı büyük olsun.
Sanırım ama olsun be buna değerPahalıya patlayacak abi
Ya zaten tebrik etmişiz kutlamışız ne bu tartışma çıkarma sevdanız.sinmiş muhalefetten sıkılmıştık. Böyle büyük konuşun, konuşun ki zaferimizin hazzı büyük olsun.
Ah bir anlasak eren başkanımYa zaten tebrik etmişiz kutlamışız ne bu tartışma çıkarma sevdanız.
bizim tartışma çıkarmak gibi bir derdimiz yok ama benden size naçizane tavsiye hayali zaferler görmeyin, he bir de karşılayamayacağınız faturaları üstlenmeyin.Ya zaten tebrik etmişiz kutlamışız ne bu tartışma çıkarma sevdanız.
tmbizim tartışma çıkarmak gibi bir derdimiz yok ama benden size naçizane tavsiye hayali zaferler görmeyin, he bir de karşılayamayacağınız faturaları üstlenmeyin.