İsim şahıs geçtimi hocam değil o zaman niye dahil oldunuz acaba?Konu tamamen biziz
İsim şahıs geçtimi hocam değil o zaman niye dahil oldunuz acaba?Konu tamamen biziz
Senin olduğun her yerde silahlar patlıyor3. Dünya savaşı çıktı heralde bu ne kavga
Arkadaşın anlamadığı nokta şu, ingilizce terim ile gavurluk arasında hiç bir bağlantı yok, sonuçta bizim başkanımız elhamdülillah Müslüman. Ayrıca, kendisi de gavur terimlerine alerjim var derken, bu cümleyi gavur icadı telefon ile yazdığının farkında mı. Hiç sanmıyorum...Irkçılık yapmakta Türklüğüne dahil mi
Size noluyo kafanıza göre konu kilit diyorsunuzİsim şahıs geçtimi hocam değil o zaman niye dahil oldunuz acaba?
Bende onu diyorum konu sizsiniz diğer arkadaşlarınız niye dahil oluyor!Konu sahibinin ben olduğunu unuttun sanırım başkanım. Böyle bir talebim yok
Merhaba başkanım iyiyim teşekkür ederim siz nasılsınızSelamlar başkanım nasılsınız 🫡
Estağfirullah yanlış anlaşılmasın Büşra başkanın başlattığı bir düzen bu bende devam ettirdim 🫡
Evet eren de geldi çok güzel3. Dünya savaşı çıktı heralde bu ne kavga
Bu sefer ben yokumSenin olduğun her yerde silahlar patlıyor
Başkanım sırf ismim altında Altın Ok yazıyor diye konuşmaları partiye yıkmayın derim 🫡Kişi ile probleminiz yokken isimi ile 0 yazarak konuşmanız ve burda yorum yapan tek Parti'nin altın ok olmasıda garip altın ok veya ortakları neden acaba bı çekememezlik var ama çözemedim hayırlısı diyelim altın ok partsi üyelerini Yönetimin karnını beklemeye tartışma alanı yaratmamaya davet ediyorum
Peki siz ne oluyorsunuz acaba burda BÜŞRA başkan anlamıyorsunuz yada anlamakta güçlük çekiyorsunuzSize noluyo kafanıza göre konu kilit diyorsunuz
Yaşlandın be 20. Dönem oyun başkanımBu sefer ben yokum
Bende aynısını sizin için diyorum, niye dahil oluyor dediklerin benim partimdeler çünkü, siz neden dahilsiniz peki?Bende onu diyorum konu sizsiniz diğer arkadaşlarınız niye dahil oluyor!
Bağımsız gelmezine gerek yok herşey ortada her yenilikçi demokrasi partisi konusu altında altın ok dan ya kadir aydın yada sizi görüyoruz partinizin diğer üyeleri de ama kadir ve siz daha fazlaBaşkanım sırf ismim altında Altın Ok yazıyor diye konuşmaları partiye yıkmayın derim 🫡
Benim ne yazıyor isem şahsi düşüncelerim ile yazıyorum he gerekirse bağımsız da gelirim..
Biz her zaman buradayızEVET BÜTÜN YENİLİKÇİ DEMOKRASİ PARTİSİ DAHİL OLSUN BURAYA
Haydaaa adamın Müslümanlığına kim laf etti şimdi hay demez olaydım.Arkadaşın anlamadığı nokta şu, ingilizce terim ile gavurluk arasında hiç bir bağlantı yok, sonuçta bizim başkanımız elhamdülillah Müslüman. Ayrıca, kendisi de gavur terimlerine alerjim var derken, bu cümleyi gavur icadı telefon ile yazdığının farkında mı. Hiç sanmıyorum...
GaripEVET BÜTÜN YENİLİKÇİ DEMOKRASİ PARTİSİ DAHİL OLSUN BURAYA
Burası herkese açık bir forum, eğer başkalarının fikirlerini belirtmesini yönetim istemeseydi özelden yazın sebebini der geçerdi diye düşünüyoruz, teşekkürler.Bende aynısını sizin için diyorum, niye dahil oluyor dediklerin benim partimdeler çünkü, siz neden dahilsiniz peki?
Onların istediği hiç bir şekilde düşüncemizi ifade etmeyelim ama haklı olsunlar yok öyle kadir başkan ben düşüncemi ifade ederim diğer arkadaşlar da dahil olursa onun kişi ligiHerkes düşünce özgürlüğüne sahip ve istediği yere istediği yorumu da yapabilir, konuda açabilir bunu kimse engelleyemez. Niye bu kadar sorun oldu bu