Nasıl bütün Bronz Ok dahil ise bizde Büşra başkanımızı yalnız bırakmayız bir şey mi oldu.EVET BÜTÜN YENİLİKÇİ DEMOKRASİ PARTİSİ DAHİL OLSUN BURAYA
Nasıl bütün Bronz Ok dahil ise bizde Büşra başkanımızı yalnız bırakmayız bir şey mi oldu.EVET BÜTÜN YENİLİKÇİ DEMOKRASİ PARTİSİ DAHİL OLSUN BURAYA
Benim @Büşra Gamze saygım vardır senin gözlerin yanılmış olsa gerek ben hiç bir zaman bu kadar uzun hiç bir konu içinde bulunmadım özellikle konu sahibi bir Hanımefendi iseBağımsız gelmezine gerek yok herşey ortada her yenilikçi demokrasi partisi konusu altında altın ok dan ya kadir aydın yada sizi görüyoruz partinizin diğer üyeleri de ama kadir ve siz daha fazla
Kesinlikle katılıyorum başkanım.Onların istediği hiç bir şekilde düşüncemizi ifade etmeyelim ama haklı olsunlar yok öyle kadir başkan ben düşüncemi ifade ederim diğer arkadaşlar da dahil olursa onun kişi ligi
Sunduğumuz sebepler belli, sizin söyledikleriniz belli. Yazdığınız şeyler boş algılardan başka bir şey değil. Siz diyorsunuz bunlar geçerli sebepler değil, biz diyoruz geçerli olup olmadığına yönetim karar versin. Ortada tartışacak bir şey yokBurası herkese açık bir forum, eğer başkalarının fikirlerini belirtmesini yönetim istemeseydi özelden yazın sebebini der geçerdi diye düşünüyoruz, teşekkürler.
Bizim böyle bir düşüncemiz yok kendinizi boşuna doldurmayın başkanımOnların istediği hiç bir şekilde düşüncemizi ifade etmeyelim ama haklı olsunlar yok öyle kadir başkan ben düşüncemi ifade ederim diğer arkadaşlar da dahil olursa onun kişi ligi
Anlıyorum sizi melike başkanım siz bi tatile çıkın derim kaç dakikadır yazdıgım şeyde bunu anladınız teşekkürlerBizim böyle bir düşüncemiz yok kendinizi boşuna doldurmayın başkanım
Gavur diyen sensin, ilk başta gavur diyen biz miyiz başkan. Gavur dinle alakalı bir terim, yabancı dil de isim yazmayla alakası yok önce bunu öğrenmek lazım.Haydaaa adamın Müslümanlığına kim laf etti şimdi hay demez olaydım.
he bu arada telefonum “Vestel”
Güzel kardeşim bronz ok diye , altın ok partisine yakıştırma Yapman senin ve Parti'nin buradaki.herkeze yaklaşımını gösterir. Üslubuna dikkat etmeni tavsiye ediyorumNasıl bütün Bronz Ok dahil ise bizde Büşra başkanımızı yalnız bırakmayız bir şey mi oldu.
Savunma makul mu, yapma be eren, senin gibi savunma uzmanı birisinin bu savunmaya makul demesi olmadı kişilerin değişmesi pek önemli olmasa da bir kural var ise uyulmalı, uyulmadığı zaman yaptırımı ne ise onun uygulanması gerekiyorBu arada bu konuyla ilgili daha önce verilen kararlar var yönetim doğru olan kararı verecektir. İtiraz sebebi geçerli bir sebep savunmada gayet makul. Yenilikçi Demokrasi listesindekiler vekil atanmış ya da sıralamadan rastgele vekil atanmış değişen bir şey olmicak. Vekiller atandı itiraz sonradan yapıldı Yönetimin işgücünü azaltmak adına milletvekili listesinin uygulanması daha makul. Sadece küçük bir ceza parti kasasından kesilebilir.
Sonunda artniyetsiz mantıklı karar verebilen birisi bir yorum yaptı teşekkürler başkanımBu arada bu konuyla ilgili daha önce verilen kararlar var yönetim doğru olan kararı verecektir. İtiraz sebebi geçerli bir sebep savunmada gayet makul. Yenilikçi Demokrasi listesindekiler vekil atanmış ya da sıralamadan rastgele vekil atanmış değişen bir şey olmicak. Vekiller atandı itiraz sonradan yapıldı Yönetimin işgücünü azaltmak adına milletvekili listesinin uygulanması daha makul. Sadece küçük bir ceza parti kasasından kesilebilir.
Üslubumda bir şey görmüyorum başkan, önce siz Zero ismine 0 ve gavur yakıştırması yapan arkadaşınıza üslup dersi verin.Güzel kardeşim bronz ok diye , altın ok partisine yakıştırma Yapman senin ve Parti'nin buradaki.herkeze yaklaşımını gösterir. Üslubuna dikkat etmeni tavsiye ediyorum
Nedense görüyoruz her konu altında ama üyelerinden göster bir kaç kişiye nasıl saygı çerçevesinde tartışılır öğrenmesi gerek senle tartısmaktan zevk alıyorum saygı biliyorsun çünkü konu daha çok uzamsin ve yönetimin kararını bekleyinBenim @Büşra Gamze saygım vardır senin gözlerin yanılmış olsa gerek ben hiç bir zaman bu kadar uzun hiç bir konu içinde bulunmadım özellikle konu sahibi bir Hanımefendi ise
Madem kişilerin değişmesi size göre önemli değil, biz de değişsin diyoruz bu kadarSunduğumuz sebepler belli, sizin söyledikleriniz belli. Yazdığınız şeyler boş algılardan başka bir şey değil. Siz diyorsunuz bunlar geçerli sebepler değil, biz diyoruz geçerli olup olmadığına yönetim karar versin. Ortada tartışacak bir şey yok
Gavursun demedim tövbe haşa gavur terim dedik adam bunu kullandı diye gavur mu oldu.?Gavur diyen sensin, ilk başta gavur diyen biz miyiz başkan. Gavur dinle alakalı bir terim, yabancı dil de isim yazmayla alakası yok önce bunu öğrenmek lazım.
Yani itirazınıza bir şey demiyorum haklısınız sadece bu kadar tartışmaya gerek yoktu orta bir yol bulunurdu. Sonuç olarak itiraz sonradan yapıldı. Atamadan önce yapılsa dediğiniz olabilirdi ama atamadan sonra itiraz olduğundan partiye parti kasasından ceza kesilmesi daha makul benceSavunma makul mu, yapma be eren, senin gibi savunma uzmanı birisinin bu savunmaya makul demesi olmadı kişilerin değişmesi pek önemli olmasa da bir kural var ise uyulmalı, uyulmadığı zaman yaptırımı ne ise onun uygulanması gerekiyor
Kübi bı dur be gözünü seveyimMerhabalar neler oluyor acaba