M
mirfewiron
Ziyaretçi
Benim komisyon hazırdır umarımTaç demişken bizim maaşlar ne oldu ya
Benim komisyon hazırdır umarımTaç demişken bizim maaşlar ne oldu ya
CümlemizinAllah kabul etsin
Seni düşündüğümden dedim. Nasıl istiyorsan çay iyidir devamKral çay içiyorum. Da neden böyle birşey söyleme gereksinimi duydun. Yanlış mı dedim yoksa
Çok duygulandım acilen ereni dövmem lazımTacını dülürmüşsün reis
Neden, ne için vereyim@Kadir Aydın sende komisyon veriyorsun değil mi
Bu beni mutlu ederÇok duygulandım acilen ereni dövmem lazım
Bana adaletli dedin pek inandırıcı gelmedi açıkçası Adam haklı şaşırdı duruma 🫡Seni düşündüğümden dedim. Nasıl istiyorsan çay iyidir devam
Kral bak sende birşeyler var söyle bence içinde kalmasın hadiSeni düşündüğümden dedim. Nasıl istiyorsan çay iyidir devam
Bakın emekli oyun başkanları ve emekli namzeti oyun başkanları mirfewironu kalkındırma derneğine bağış yapmalısınızNeden, ne için vereyim
Konu dönüp dolaşıp nasıl bana geldiÇok duygulandım acilen ereni dövmem lazım
Kendisi bilir abiBana adaletli dedin pek inandırıcı gelmedi açıkçası Adam haklı şaşırdı duruma 🫡
Benim başka dolandırıcılarım var almıyayımBakın emekli oyun başkanları ve emekli namzeti oyun başkanları mirfewironu kalkındırma derneğine bağış yapmalısınız
Senin canın sağolsun karşim.Bakın emekli oyun başkanları ve emekli namzeti oyun başkanları mirfewironu kalkındırma derneğine bağış yapmalısınız
Ben söyleyeceklerimi çekinmeden söylerim.Kral bak sende birşeyler var söyle bence içinde kalmasın hadi
Bana karşı dikkat et ama uyandırım kralBen söyleyeceklerimi çekinmeden söylerim.
Herkesin kendine göre adaleti vardır. Ama doğru ama yanlış. O kısımlara pek girme taraftarı değilimBana adaletli dedin pek inandırıcı gelmedi açıkçası Adam haklı şaşırdı duruma 🫡
Kadircim ben kimseye dikkat etmem. Yaşıyoruz bir şekil de öylesine böylesine bakmaya gerek yok. Fazla kasmayalımBana karşı dikkat et ama uyandırın kral
İşin gırgırındayım Üstad konular arasında tam olarak burada oluşan muhabbetler keyif veriyor adama 🫡Herkesin kendine göre adaleti vardır. Ama doğru ama yanlış. O kısımlara pek girme taraftarı değilim
Bende onu diyorum kral , fazla kasma sakin kal relax.Kadircim ben kimseye dikkat etmem. Yaşıyoruz bir şekil de öylesine böylesine bakmaya gerek yok. Fazla kasmayalım