M
mirfewiron
Ziyaretçi
Sende emekli olursan komisyon vereceksin değilmiİşin gırgırındayım Üstad konular arasında tam olarak burada oluşan muhabbetler keyif veriyor adama 🫡
Sende emekli olursan komisyon vereceksin değilmiİşin gırgırındayım Üstad konular arasında tam olarak burada oluşan muhabbetler keyif veriyor adama 🫡
Bu sefer de senin dediğin olsun. Mutlu ol sıkıntı yokBende onu diyorum kral , fazla kasma sakin kal relax.
Emekli olmaya niyetim yok Üstadım ama komisyon işi hallolur 🫡Sende emekli olursan komisyon vereceksin değilmi
İyiki varsın Burak karşim. Sen olmadan mutluluğuda bulamayacagizBu sefer de senin dediğin olsun. Mutlu ol sıkıntı yok
Çok basit bir şey aslında. İyilik iyidir kadircim. O zaman mutlu oluyorsun.İyiki varsın Burak karşim. Sen olmadan mutluluğuda bulamayacagiz
Yok o öyle olmuyor Burak, iyilik bazen kötüdür.Çok basit bir şey aslında. İyilik iyidir kadircim. O zaman mutlu oluyorsun.
İyilik her zaman iyidir.Yok o öyle olmuyor Burak, iyilik bazen kötüdür.
AleykümselamSelamın aleyküm sohbetiniz bol olsun nasılsınız
Yok baba biz seninle anlasamaycagiz, sen iyi ol kral devamİyilik her zaman iyidir.
İyilikten maraz doğar Üstadİyilik her zaman iyidir.
Aleyküm Selam 🫡Selamın aleyküm sohbetiniz bol olsun nasılsınız
Katılıyorum iyilik iyidirİyilik her zaman iyidir.
Nesiniz siz iyilikler abidesimiKatılıyorum iyilik iyidir
Kötülük mü yapalımNesiniz siz iyilikler abidesimi
Kötülük yapın yada yapalım veya kötülük olsun diye nara atmıyorum. Savundugum şey iyilik herzaman ise yaramıyor diyorumKötülük mü yapalım
Kötü kadir.Kötülük yapın yada yapalım veya kötülük olsun diye nara atmıyorum. Savundugum şey iyilik herzaman ise yaramıyor diyorum
İşe yarsın diye iyilik yapmak zaten yanlış iyilik yap ve vazgeçKötülük yapın yada yapalım veya kötülük olsun diye nara atmıyorum. Savundugum şey iyilik herzaman ise yaramıyor diyorum
İyiliği İçinden gelerek yaparsın. Kötü olur düsüncesi ile. Bakamazsın herşeyde kötülük vardır.Kötülük yapın yada yapalım veya kötülük olsun diye nara atmıyorum. Savundugum şey iyilik herzaman ise yaramıyor diyorum
Yerine ve kisye göre her zaman kardoİşe yarsın diye iyilik yapmak zaten yanlış iyilik yap ve vazgeç