H
H Ü S E Y İ N
Ziyaretçi
Şampiyon Galatasaray Olacak
#ŞampiyonGalatasaray
#ŞampiyonGalatasaray
BaşkanımEsdi ogretmenim
Başkanım gerçekten hiç hoş olmayan olaylar üzüldüm Fenerbahçe'yi de tebrik ediyorumZeynep başkanım maç sonu yaşanacak tribün fırtınasından bahsetmiş olsa gerek
Burak başkanım
Başkanım sonuç olarak zorda olsa yendiniz tebrikler ama Trabzonspor taraftarına yakışmadı bu hareketBu konu hakkındaki açıklamanız nedir
Ben yaparım bu sorumluluğu alırım kral mesutGese maçlarının olduğu gün bugün günlerden tff postu açılmalı milletvekillerine yasa tasarısı önerisi
Ah canım sen ağlıyor musun hala be sizin kirli algılarınıza rağmen yine bizim şampiyonluğumuzu o gözleriniz ile izleyeceksinizGese maçlarının olduğu gün bugün günlerden tff postu açılmalı milletvekillerine yasa tasarısı önerisi
Sendemi burdaydinBir kez daha adımızı altın harflere kupaya kazıyacaz. Bazı takımlarda bunu izleyecek
Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmışAh canım sen ağlıyor musun hala be sizin kirli algılarınıza rağmen yine bizim şampiyonluğumuzu o gözleriniz ile izleyeceksiniz
Kendinizi anlatmayın be broYavuz hırsız ev sahibini bastırırmış
Haklısın biz her sene şike yapıyoruz ama gesem o kadar büyük ki tüm kumpaslara rağmen tff yi de hakemleri de siyaseti de feneri de yeniyor ve şampiyon oluyorKendinizi anlatmayın be bro
Şimdide Ali Koç Ligden çekiliyoruz dedi varmı o yürek sizde?Haklısın biz her sene şike yapıyoruz ama gesem o kadar büyük ki tüm kumpaslara rağmen tff yi de hakemleri de siyaseti de feneri de yeniyor ve şampiyon oluyor
Maçın çoktan hükmen 3-0 bitmesi gereken yerde hala 3. Golden önce foul diyor. Adamların attığı ilk golde sahada meşale vardı stoperimizin elinde. Allah cidden size yardım etsin kral ne zaman bi geseliyle futbol konuşsam allahtan af diliyorum beni geseli yaratmadığı halde şükretmediğim için. Alınm tüm şampiyonluklar sizin olsun inşallah çekiliriz siz de daha fazla kirli işlere bulaşmazsınız 9999999 şampiyonluğunuz olur inşallah kralŞimdide Ali Koç Ligden çekiliyoruz dedi varmı o yürek sizde?
Hadi çekilseniz ya kim tutuyor sizi?
Şunu unutmayın Trabzonspor maçında da hakem faciası yaşandı Fenerbahçe nin attığı 3. Golde Ostarwalde Umut Bozok'a net şekilde faul yapıyor ama Hakem Halil Umut Meler sadece 1 metre mesafeden faulü göremiyor siz böyle mi şampiyon olacaksınız gerçi Ali Koç sezon başında kendi ağzıyla dedi biz bu sene şampiyon olmak için herşeyi yapacağız diyerek herşeyi ortaya attı kendi kendinizi deşifre ettiniz yani açık olarak biz bu sene şike yapacağız diyerek kendinizi deşifre ettiniz tebrikler sonunda kendinizde kabul ettiniz bunu tebrikler
Şunu unutmayın asla aklınızda bulunsun ama siz adaletten ne anlarsınız sürekli birilerinin hakkını yiyerek buralara kadar geldiniz ama şunu unutmayın Herkesin Adaleti şaşar ama ALLAH'ın Adaleti Şaşmaz.
Günün sonunda iyiler kazanır.
Şimdide Ali Koç Ligden çekiliyoruz dedi varmı o yürek sizde?
Hadi çekilseniz ya kim tutuyor sizi?
Şunu unutmayın Trabzonspor maçında da hakem faciası yaşandı Fenerbahçe nin attığı 3. Golde Ostarwalde Umut Bozok'a net şekilde faul yapıyor ama Hakem Halil Umut Meler sadece 1 metre mesafeden faulü göremiyor siz böyle mi şampiyon olacaksınız gerçi Ali Koç sezon başında kendi ağzıyla dedi biz bu sene şampiyon olmak için herşeyi yapacağız diyerek herşeyi ortaya attı kendi kendinizi deşifre ettiniz yani açık olarak biz bu sene şike yapacağız diyerek kendinizi deşifre ettiniz tebrikler sonunda kendinizde kabul ettiniz bunu tebrikler
Şunu unutmayın asla aklınızda bulunsun ama siz adaletten ne anlarsınız sürekli birilerinin hakkını yiyerek buralara kadar geldiniz ama şunu unutmayın Herkesin Adaleti şaşar ama ALLAH'ın Adaleti Şaşmaz.
Günün sonunda iyiler kazanır